Cea mai ieftina masina din lume... 2500$

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa stii ca m-am gandit ca la asta te referi dar nu eram sigur . Aici ai dreptate .Eu m-am referit la faptul ca Dacia este a noastra dar acum nu mai este . E made in Frantuzia cica .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

ce masina este asta... imi place mai mult matizul si I Love My Logan
      sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Originally posted by florin77 View Post
        Adica ?Nu te inteleg .
        audi se fabrica "in draci" in ungaria, si ca masina complet asamblata, si ca subansamble pt alte fabrici audi...si totusi audi, vw, mercedes, bmw, opel, porsche, etc, sunt masinile "nationale" ale nemtilor.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

avem si noi masina nationala. dac nu ma insel proiectata de noi, ati uitat de lastun?

Comment

Nu te-ai exprimat bine... Ar fi fost corect "Am avut" si a mai fost si Dacia Nova concept 100% Dacia, pe vremea cand Dacia era in grija statului.

Comment

corect sp!ke, si fiindca a fost editie limitata ne putem mandrii cu ea?

Comment

Originally posted by dsorinmihail View Post
                avem si noi masina nationala. dac nu ma insel proiectata de noi, ati uitat de lastun?
                aia era masina? mi-e rusine ca-s din zona timisoarei cand ma gandesc la lastun
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

A mai fost si Dacia sport cu 2 usi si Aro si Oltcit . Am inceput sa divagam de la subiect .
                  B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Dacia Sport e derivata din Dacia 1310 (care stim cu totii ca e vechiul Renault 12), Aro e derivat din GAZ-69 (ruseasca) iar Oltcitul e francez (Citroen Axel).

Comment

dacia sport si olcit nu erau 100 la 100 ramanesti. ce ? aveau motor proiectat de noi? lastunul, da.si tot mic litraj era. asa ca si indienii au scos lastunul lor..

Comment

Va rog sa nu mai deviati de la subiect!
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Asta a intrecut si Lastunul lui Capra
                          http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Da cate kg are masina?????? Va putea fi condusa si cu carnet categoria B1 (de la 16 ani)?
                            ...de doi lei :p

Comment

o avea roata de rezerva? sau are cauciucuri pline? )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google