Personalizarea interiorului la comandarea masinii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Personalizarea interiorului la comandarea masinii

Oare noi romanii nu meritam un asa interior? Puteau macar sa ni-l faca pe comanda, mai asteptai masina 2 saptamani, etc. Pacat Dacia ,as fi vrut si eu interiorul pe fond crem.
    Daca am sti codul pieselor, s-ar putea comanda si la noi?
    Attached Files
    28
    DA
    92.86%
    26
    NU
    7.14%
    2

The poll is expired.

e foarte fain ,dar uita-te si tu la sigla de pe volan
    sigpic

Comment

Degeaba esti suparat pe Dacia...tot Renault trage sforile ..si mai ales, d-aia nu mai dorm francezii noaptea, ca esti suparat pe ei
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

logan e o masina ieftina ..eu personal o folosesc si la carat,si la concedii..si la orice altceva...culoarea si interiorul acela nu ar fi rezistat nici macar o luna.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Faza cu suparatu, iti dai seama ca era o expresie(stiu si eu ca nu mor francezii de dorul meu!), ce e important cum am mai spus, mi-as fi dorit sa putem si noi alege un asa interior.
          Cat despre faza cu caratu, asta tine de fiecare in parte, vorba aia "cum oti asa o ai". Si eu am carat cu masina, dar am si curatat-o si arata ca noua la interior.

Comment

primele(3,4,5) sunt chiar kichoase , fi mi-ar sila sa am asa interior...

sigpic

Comment

Pt. interioarele alea cred ca mai trebuiau niste euro in plus,ori la noi s-a vrut o masina super ieftina.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

nici mie nu-mi prea place.
                Gandeste-te putin... daca le-ai avut pe alea si dupa ceva vreme ai vedea un interior de prestige, ce se vinde numai la straini. Nu l-ai fi vrut pe ala? Eu cred ca nu ne convine ce avem si vrem sa avem ce nu putem avea. Eu cred ca... suntem oameni...
                Toate cele bune.
                Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...

Comment

Poate ca in realitate arata mai bine,cine stie?E normal sa vrei ceva mai bun,dar,deocamdata trebuie sa ne multumim cu ce avem.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Si Dacia e suparata pe tn, ca ai atatea pretentii de la ea
                    Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Si poate indienii vor interioarele noastre, te-ai gandit?
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Ai pus punctul pe I Alex...
                        E aceeasi problema ca a femeilor: cele cu parul ondulat il vor drept, cele cu parul drept il vor ondulat.

Comment

Asta e politica de marketing(monopolista),in romania nu prea ai ce masina noua sa alegi de bani pe care ii dai pe un logan, deasemene statul a protejat foarte mult asa zisul producator autohton de automobile prin politici fiscale dedicate.(vezi scutirea de impozit pe profit,taxa de poluare,taxa de prima inmatriculare,ajutorul de stat de 22 mil euro -binenteles ajutor mascat)
                          Concluzia e ca niciodata automobile dacia SA nu va cheltui mai mult pe interior sau orice alata dotare care va creste pretul de productie si implicit scaderea profiturilor atat timp cat masina se vinde foarte bine sau mai bine zis sa vandut, ca doar toata piata auto e in criza.

Comment

Dacia nu cheltuie pt ca nu exista cerere...Se vrea, dar nu suficient cat sa renteze.
                            Care-i solutia? Simplu, iti faci singur interiorul.

Comment

@beso: dupa interiorul de prestige nu prea ramnesc(panouri negre ca de van si ce-i drept niste huse dragute, in rest maciulie, ceasuri, inele, manere argintii am si eu).
                              @sonykel: vad ca esti cam pretentios. De ce ti se par kitch? Si vad ca acest forum se transforma in logan contra nu stiu ce, iar eu nu voiam decat sa stiu daca v-ar fi placut sa putem si noi alege alte nuante la interior.
                              Asa ca nu mai bine si fiecare sa-si faca interiorul cum ii place. Mie mi-ar fi placut crem sau bej. Dar sper sa gasesc pana la urma un interior de prestige ph2(gen D-fens), ala e cel mai super si s-ar potrivi cu un bord de la indieni!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google