If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Oare noi romanii nu meritam un asa interior? Puteau macar sa ni-l faca pe comanda, mai asteptai masina 2 saptamani, etc. Pacat Dacia ,as fi vrut si eu interiorul pe fond crem.
Daca am sti codul pieselor, s-ar putea comanda si la noi?
logan e o masina ieftina ..eu personal o folosesc si la carat,si la concedii..si la orice altceva...culoarea si interiorul acela nu ar fi rezistat nici macar o luna.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Faza cu suparatu, iti dai seama ca era o expresie(stiu si eu ca nu mor francezii de dorul meu!), ce e important cum am mai spus, mi-as fi dorit sa putem si noi alege un asa interior.
Cat despre faza cu caratu, asta tine de fiecare in parte, vorba aia "cum oti asa o ai". Si eu am carat cu masina, dar am si curatat-o si arata ca noua la interior.
nici mie nu-mi prea place.
Gandeste-te putin... daca le-ai avut pe alea si dupa ceva vreme ai vedea un interior de prestige, ce se vinde numai la straini. Nu l-ai fi vrut pe ala? Eu cred ca nu ne convine ce avem si vrem sa avem ce nu putem avea. Eu cred ca... suntem oameni...
Toate cele bune.
Asta e politica de marketing(monopolista),in romania nu prea ai ce masina noua sa alegi de bani pe care ii dai pe un logan, deasemene statul a protejat foarte mult asa zisul producator autohton de automobile prin politici fiscale dedicate.(vezi scutirea de impozit pe profit,taxa de poluare,taxa de prima inmatriculare,ajutorul de stat de 22 mil euro -binenteles ajutor mascat)
Concluzia e ca niciodata automobile dacia SA nu va cheltui mai mult pe interior sau orice alata dotare care va creste pretul de productie si implicit scaderea profiturilor atat timp cat masina se vinde foarte bine sau mai bine zis sa vandut, ca doar toata piata auto e in criza.
@beso: dupa interiorul de prestige nu prea ramnesc(panouri negre ca de van si ce-i drept niste huse dragute, in rest maciulie, ceasuri, inele, manere argintii am si eu).
@sonykel: vad ca esti cam pretentios. De ce ti se par kitch? Si vad ca acest forum se transforma in logan contra nu stiu ce, iar eu nu voiam decat sa stiu daca v-ar fi placut sa putem si noi alege alte nuante la interior.
Asa ca nu mai bine si fiecare sa-si faca interiorul cum ii place. Mie mi-ar fi placut crem sau bej. Dar sper sa gasesc pana la urma un interior de prestige ph2(gen D-fens), ala e cel mai super si s-ar potrivi cu un bord de la indieni!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment