Personalizarea interiorului la comandarea masinii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca le bagau pe astea si la noi ne cereau o sapca de bani pe ele....
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

nu stiu ce vi se pare asa frumos.consola aia care imita lemnul arata aiurea.materialul poate e mai prost ca la loganul nostru.parca sunt masini chinezesti.lasa ca o sa vedeti pe duster asta.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Interiorul nu mi se pare frumos ... singurul lucru frumos este volanul ...
        Nu iti convine culoarea din interior ? Simplu o schimbi. Nu iti convine ceva prin interior/ exterior, poti modifica totul . Toate aceste lucruri o sa iasa pe placut tau si poate ca o sa te coste putin mai ieftin decat daca le-ar fi pus Dacia ...

Comment

ce dracu ma..noi avem rolls' royce sa avem autocolante care imita lemnu de mahon pe consola centrala ....si batu acela de stejar acela pus in locu la airbag e criminal.....aline ai aceleasi gusturi la interior exact ca cele care le ai pentru exterior..

Comment

alin , lemnu in masina il vad cu sofer in fata , eu 40 de ani , paharu de jack in mana in drum spre aeroport altfel nu concep lemn in masina

ps masina sa fie cu multe zerouri la pret si sa fie o masina de ocazie , adica nu masina de zi cu zi
            Last edited by SoNyKeL; 5 February 2010, 11:37.

sigpic

Comment

scaunele de unde sunt cat costa de unde putem sa le luam ? din ce tara sunt renaulturile alea ? vreau scaune dalea

Comment

@marx: sunt din india. Si mie imi plac.
                @loganu: Gusturile nu se discuta, ce-mi place mie poate nu-ti place tie si invers, asa ca referitor la masinile noastre fiecare cu parerea lui.
                Iar faza este ca toti faceti tot felul de comentarii de prisos, pe cand eu doar vroiam sa stiu daca v-ar fi placut sa putem personaliza astfel interiorul la comandarea masinii.(sa putem alege mai multe culori, etc.)

Comment

scaunele is la fel...numai ca au si ele huse din piele de crocobaur'

Comment

Alin0007 faza este ca toti faceti tot felul de comentarii de prisos, pe cand eu doar vroiam sa stiu daca v-ar fi placut sa putem personaliza astfel interiorul la comandarea masinii.(sa putem alege mai multe culori, etc.)

Ar fi fost frumos din partea lor sa zica uite ai 10 culori la tapiterie,la ornamente, la huse...sigur ca ar fi fost frumos.
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

ideea e ca ce-i de Renault-Dacia vor sa faca o masina cat mai ieftina ...daca ar fii pus interiorul acela nu ar fii mai costat un logan 9500E (prestige), ar fii ajuns la 11.000E poate si mai mult ...
                      off: singurul lucru care la logan, nu imi place este ca nu i-au pus climatronic ...
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

eu unul nu mi-as dori un interior ca cel din poze...nu de alta dar mi-ar fi imposibil cu volanul pe dreapta...
                        fara

Comment

Alin are totusi dreptate: era interesant sa putem opta pt alte configuratii ale interiorului.

Comment

in india varianta full si motor 1,6 costa in jur de 10400euro. Si nu stiu de ce sariti toti pe pret, eu poate as fi ales ambiance si interior crem. Tot 11000euro costa? Culoarea plasticului vi se pare mai scumpa decat restul componentelor?

Comment

daca ar fi de ales intre aceasta optiune si a unor plastice mai bine finisate si sa nu mai stea direct pe caroserie, cu siguranta as fi ales a doua optiune
                              sigpic

Comment

@Alin0007: exact unde ai gasit tu variantele alea de interior? Pentru ca:
                                1) in primul rand, nu seamana a variante de interior, mai degraba kituri aftermarket +huse
                                2) La Renault:

nu exista decat cateva foto de interior, un singur tip
                                3) Daca ne uitam pe site-ul din India:

gasim numai trei culori mari si late - la exterior, nu la interior! Si numai numai doua motorizari: 1.4 8v si 1.5 diesel 65cp.

Oricum, poti sa alegi culoarea la interior - din 2-3 variante, nicidecum toate panourile alea after market din poze -, sigur, cu diferenta de pret de rigoare:
                                Bine ai venit pe site-ul oficial Renault Romania. Descopera gama de automobile personale, vehicule utilitare, vehicule electrice Renault si vezi ce oferte am pregatit pentru tine.

dar nu la Symbol, ci de la Fluence sau Megane Sedan in sus.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google