Mai nene, voi cate perechi de ochi aveti ?!?!? Eu abia am reusit sa vad cateva masini cu vechiul numar (ACP) si cateva, desi sunt o groaza ce au combinatia la numar (ADY), cu asta nou. La mine pe strada ce le mai vad, suntem vreo 4 cu ADY. Dar voi, in special PSS-ul sunteti de speriat. Bravo baieti, frumos hobby ati gasit dar mare atentie si la drum. Respect, Adi.
INCREDIBIL ! ! ! Numere de la B-01-MVP la B-999-MVP ! ! !
Collapse
X
-
-
15....
sorine pe asta cu 86 nu o aveam, esti cel mai tare ! ! ! Ma revansez eu cumva pana la urma ! ! ! Ady, pardon Viorele ), multumim mult si suntem atenti la drum !!! Una de la Matheeo ! ! ! Am ajuns la borna 22 ! ! !Attached Filessigpic
The MVP
Comment
-
de IF se accepta ? am vazut una azi o solenza rosie IF 05 MVP
Comment
-
54....
DECI.....mi-e si teama de reactia ta, la vederea a inca unei poze.INCREDIBIL....
p.s.s. hai ca nu e de la mine, ci de la geo_ultrasAttached Files
Comment
-
78..............
bine tu matheoooooooooo ! ! ! Graciassssss ! ! ! !Attached Filessigpic
The MVP
Comment
-
02 si 63......
inca 2 poze de la Sorin PSS "Mentorul" si una de la Matheooo de la inaltime ! ! !sigpic
The MVP
Comment
-
-
uite si unul d ela mine!e de Cluj dar merge...asa de vara...Attached Filessigpic
Comment
-
nu am razvane nici un golf, astept poza si multumesc anticipat. Dragos merci, e bun si de cj ! ! ! Si multumiri multe pentru Dada' ! ! !Attached Filessigpic
The MVP
Comment
Comment