Probleme Folie Omologata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai ala asa a fost omologat,are o marca de omologare,nu a fost modificat cu folie dupa.
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by yrman View Post
      presupun ca in urmatorii 5 ani doresti sa ai un loc de munca ....
      stii ca era vb aia cu "de moarte si fisc nu scapa nimeni" ? .... reflecteaza asupra ei.
      eu am sa scap....am cam...1300-1500 amenzi de circulatie...dar nici nu am sa le platesc..pentru ca nu se merita.singurul moment mai dificil...va fi cand se va termina leasingul...si va trebui sa trec pe la taxe si impozite..sa rezolv problema..dar..am eu ac de cojocul lor...daca ei ne fura..eu de ce sa platesc?

Comment

Pai si amenzile cum le-ai luat,fara sa fii vinovat,de nu vrei sa la platesti ?Trebuia sa faci contestatie. Eu zic sa invatam sa fim responsabili,chiar daca statul cheltuie banii iresponsabil.Pana la urma tot le platesti,te asigur eu.Si sa vorbim despre omologarea foliilor pe geamuri si transparente.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

pai daca nu ai voie sa lipesti pe parbriz nimic dece te obliga atunci sa lipesti toate porcariile lor adica rovineta ce este omologata de ei
          te poate deranja si o simpla rovineta lipita an geam mai ales ca erai obligat sa le lipesti an partea de sus a parbrizului

Comment

La ce va trebuie parasolar?
            Este adevarat ca si unii plutonieri fac zel...vb aia: "Paznicii si militienii cu simtul raspunderii, viitorul tarii sunt..."
            Mai este un aspect: ce ruleta foloseste? Are aviz metrologic? Daca nu, sa si-o bage in buzunar, si sa ne vedem de drum.

Comment

asta cu avizul metrologic la ruleta e buna. astept un raspuns de la cei de la rar, sa vad ce o sa imi spuna. sper doar sa primesc raspunsul luna asta.

topcat nu mai revi cu un raspuns?
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by dobre stefan View Post
                pai daca nu ai voie sa lipesti pe parbriz nimic dece te obliga atunci sa lipesti toate porcariile lor adica rovineta ce este omologata de ei
                te poate deranja si o simpla rovineta lipita an geam mai ales ca erai obligat sa le lipesti an partea de sus a parbrizului
                Eu nu am pus si nu voi pune rovinete sau aia de la asigurare in geam,oricum te controleaza si la acte.Eu fac asigurari si nu le mai dau de mult prostiile alea de lipit in geam.Eu v-am mai spus,politistul nu are voie sa actioneze pe partea tehnica, fara RAR.El tre' sa vada daca ai ITP,asigurare,farurile aprinse,daca ai trecut pe rosu sau dunga continua,etc.Pe partea tehnica RAR-ul intocmeste un raport in baza caruia politistul aplica legea.De obice aia de la RAR nu se iau de toate cacaturile.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

@B 83 RMJ:
                  scuze de intarziere, dar nu am putut sa ma apropii de net din cauza fetitei.
                  trebuie sa caut actul normativ. imediat cum il gasesc, dau de stire.
                  Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

@dan.gutu: am cautat pe net si nu am gasit un articol sau o lege care sa spuna, ca desi e limpede ca nu are ce cauta el la folii, iti poate spune ca nu exista nici o lege, crezand ca habar nu ai. si as vrea sa o am, pentru ca mi-am facut o lista cu legi si atributii ale politiei, in care se demonstreaza anumite chestii, inclusiv cu radarul in miscare si opritul pentru folii, care nu este legal. ai tu cumva idee care e legea sau articolul respectiv?

@topcat: am citit si pm-ul, astept. sper sa gasesti ca sunt tare curios de ce a vrut politaiu sa il amendeze pe prietenul meu pentru parasolar, si daca se va lega si de mine sa ii pun legea in fata.
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Si eu am parasolar de folie pe interior si de ceva timp ma dau de la o extrema la alta...gata il dau jos(pe baza informatiilor de la prieteni patiti),...gata nu il mai dau jos(din ce citesc aici si din faptul ca pana acum nu m-a intrebat nimeni de parasolar)...acum sunt la momentu "gata nu il mai dau jos" .Vedem maine
                      Attached Files

Comment

eu nu ma dau de la o extrema la alta inca. poate totusi exista o litera in lege care potrivit celor spuse de topcat parasolarul este acceptat, dar la o anumite dimensiune(lungime).

Comment

de mine nu s-a luat nimeni de parasolar, ieri mi-am pus folie si pe fata cu transparenta 73% si cu certificat de omologare...ma gandesc sa schimb folia pe fata cu una un pic mai inchisa...acum ca am certificat pentru fata :P

Comment

sa vedeti intamplare la brasov!!!

eu mi-am schimbat folia de la alfa rom trans cu una de la solarzone si dupa mine, la o saptamana si-a mai pus un prieten la ei. duminica a fost oprit de politie in municipiul sacele jud brasov (unde locuieste el) si i-a spus ca ii ia talonul pentru ca autorizatia este falsa. pana la urma a scapat cumva, dar i-a trecut numele si nr de inmatriculare pe o foaie. mai avea inca 2 pagini a4 pline cu nume si nr de masini cu folii de la solarzone. ceea ce ziceau ei ca este falsa, este autorizatia firmei cum ca poate monta folie autorizata RAR, document pe care nu ti-l pot da ei in original. dar politistul nu si nu, ca e fals. am fost la firma, cu el si inca un prieten care si-a pus folia de 2 saptamani a zis sa ii dau procesul verbal care mi l-a dat cand mi-a luat talonul. dar i-am zis ca nu ni l-a luat (la firma am zis ca eram in coloana toti 3 si am fost opriti). au zis ca nu e nimic, ca nu au cum sa dea originalul, si ca sa ii dam numele la politiai. i l-am dat si am plecat. eu am fost la RAR dupa aceea, dupa o ora de asteptat in birocratia romaniei am plecat ca deja intarziasem cu masina 2 ore la service. si o sa merg azi sau maine cand o scot sa vad daca RAR-ul imi zice ca este buna autorizatia sau nu, si sa ii pun sa-mi dea cu stampila sisemnatura, sa ii arat lu' cap de creta.

Comment

Stau si citesc pe aici...si ma doare mintea...dar asta e Romania...in loc sa se lege de lucruri esentiale,nu au ce face si cauta nod in papura...si eu am parasolar si e destul de mare...dar nu imi fac griji...are mult mai multe lucruri de care sa se lege pana sa ajunga la ala...roti,faruri,toba...etc...
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

falsa? ha, ha. falsul in inscrisuri este o infractiune pentru care trebuie sesizate organele de ancheta in domeniu, inclusiv Parchetul.
                                cred ca politistul respectiv a avut o suparare si s-a calmat cu voi...
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google