pana acuma o singura data am fost oprit pe motiv de folii. dar a doua oara iese circ. si chem si televiziunea. si il pun pe cap de creta sa imi cheme rar-ul. si salut. sa ma mai lase in pace cretinii astia. (se simt ei care sunt).
Probleme Folie Omologata
Collapse
X
-
inainte de a-mi pune folii am dat peste el din itamplare. dar parca l-a inghitit pamantul. stiu sigur ca scrie ca n-are voie sa depaseasca linia punctata unde e prinsa oglinda interioara.
ar trebui sa-l intrebam pe dan.gutu ca doar e ITP Man si ne-ar putea da sursa legislativa.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
multumesc ca n-ai uitat de chestia asta
nu stiu cei de la itp cat au cunostinte de legislatie. mie la itp mi-a coborat parasolarul de la sofer pana in parbriz si mi-a zis ca pana acolo trebuie sa fie parasolarul. daca nu cunosteam pe cineva la dealer nu il treceam...Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
eu stiu ca nu e folie, ci se baga geamul intr-o solutie pentru ionizare. si asta nu stiu unde poti face. eu nici in brasov nu stiu unde se poate face asa ceva. oricum mi se pare ca arata mult mai bine cu folii, nu ionizate. oricum ai nevoie de autorizatie pentru orice ai alege!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Sunt si folii care arata ceva de gen ionizat
Geamuri ionizate se fac la Send92 Pitesti.
Comment
-
Originally posted by B 83 RMJ View Postsa vedeti intamplare la brasov!!!
eu mi-am schimbat folia de la alfa rom trans cu una de la solarzone si dupa mine, la o saptamana si-a mai pus un prieten la ei. duminica a fost oprit de politie in municipiul sacele jud brasov (unde locuieste el) si i-a spus ca ii ia talonul pentru ca autorizatia este falsa. pana la urma a scapat cumva, dar i-a trecut numele si nr de inmatriculare pe o foaie. mai avea inca 2 pagini a4 pline cu nume si nr de masini cu folii de la solarzone. ceea ce ziceau ei ca este falsa, este autorizatia firmei cum ca poate monta folie autorizata RAR, document pe care nu ti-l pot da ei in original. dar politistul nu si nu, ca e fals. am fost la firma, cu el si inca un prieten care si-a pus folia de 2 saptamani a zis sa ii dau procesul verbal care mi l-a dat cand mi-a luat talonul. dar i-am zis ca nu ni l-a luat (la firma am zis ca eram in coloana toti 3 si am fost opriti). au zis ca nu e nimic, ca nu au cum sa dea originalul, si ca sa ii dam numele la politiai. i l-am dat si am plecat. eu am fost la RAR dupa aceea, dupa o ora de asteptat in birocratia romaniei am plecat ca deja intarziasem cu masina 2 ore la service. si o sa merg azi sau maine cand o scot sa vad daca RAR-ul imi zice ca este buna autorizatia sau nu, si sa ii pun sa-mi dea cu stampila sisemnatura, sa ii arat lu' cap de creta.
am fost azi la RAR si am vorbit cu cineva de la 'autentificare omologari' (exact cel care a dat autorizatia firmei la care mi-am pus folie) si mi-a spus clar ca folia este legala. i-am aratat masina, autorizatia ce o am de la firma care mi-a pus folia si mi-a zis ca este in regula, si folia din fata, si cea din spate, si certificatul.
deci acuma daca ma opreste politia pentru folii iese circ, ii zic la politai sa cheme rar-ul ca nu ii arat nici un document legat de folii si chem si pro tv-ul. ca sa se invete sa nu mai faca ciubucuri din nimic.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment