B 74 GVO..este Fostul Proprietar Pe Aici? :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B 74 GVO..este Fostul Proprietar Pe Aici? :)

Va salut!
    Tata a cumparat de curind un Logan 1.5 Dci (70 cp) ABS Plus (cred) si sint curios daca il gasesc pe aici pe fostul proprietar, in speranta ca-mi poate da amanunte despre istoricul masinii (ce s-a schimbat la ea, la ce sa fiu atent samd).
    Stiu ca pare ca as cauta acul in carul cu fin, insa masina avea suporti de numere personalizate Logan Club si m-am gindit ca...
    Mentionez ca masina a ajuns la tata de la o firma de leasing (pare a fi fost recuperata de aceasta firma de la cel care o cumparase initial).
    Multumesc! Numai bine!

Ai de gand sa deschizi cate un thread in fiecare zi pana in gasesti?
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Nu, insa nu stiam pe care sectiune ar fi mai potrivita intrebarea mea.
      Mersi de ironia ieftina.

Comment

In caz ca nu postezi la sectiunea corecta, au grija baietii verzi (o sa-i vezi pe aici) sa-ti multe thread-ul unde trebuie.

Comment

Ok, multumesc! Adevarul e ca si intrebarea mea e destul de greu de incadrat la vreo categorie...

Comment

suporti de numere cu Logan Club se gasesc la liber in targul vitan. Poate sunt cumparati de acolo si fostul nu are de-a face cu clubul nostru. Eu, sincer,in memoria-mi bogata, nu am intalnit un asemenea numar de inmatriculare.
            Spor in ceea ce cauti, si de ce nu, te poti alatura tu acestui club.
            Numai bine
            p.s. de curiozitate, pune o poza cu masina, poate o recunoaste cineva

Comment

da niste poza ar face mult si mai ales sa mergi la intalnirile de la tine in oras. afli multe amanunte interesante. multa bafta.
              sigpic #

Comment

Un indiciu...
                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Si o poza gasita pe net..
                  Attached Files

Comment

Mooah! Fane, cand o sa am suspiciuni ca ma inseala nevasta, o sa te angajez detectiv. Nici macar nu o sa-ti arat o poza cu ea pentru ca stiu sigur ca o vei gasi.
                    Toata stima.

Comment

Ce face lipsa de somn din om... pana dimineata va spun si ce numar are la pantofi ex-proprietarul

Comment

Fane, multumesc!
                        Ea e ''inculpata'', intr-adevar. E interesant ca ai gasit poza..bravo! Exact cum am presupus, farul dreapta si proiectorul de ceata au fost schimbate. Pe far se vede o mica ''deformare'', iar proiectorul pare ca lipseste (in poza). La mine a ajuns cu spoilerul vopsit.
                        Celalalt indiciu nu ma ajuta prea mult, doarece stiam unde a fost inmatriculata (Mehedinti). Mai mult, am si numele complet al fostului proprietar.
                        Speram doar sa-l gasesc aici, ca membru al forumului.
                        Sorin, stiu ca se gasesc numere prin tirguri, dar exista citeva indicii care m-au dus la ideea ca omul e tinar si, posibil, forumist.
                        Last edited by Maxie; 13 February 2010, 00:12.

Comment

Inca ceva ce ar trebui sa verifici mai atent: masina e abs+, dar are capacul de la portbagaj cu eleron, e posibil ca si ala sa fi fost schimbat.
                          Attached Files

Comment

Nu-mi ma iamintesc..abs plus erau fara eleron? parca totusi in dec 2007 (de cind e masina) erau si eleroanele. Semnalizarea spate e alba...cred ca au aparut concomitent.
                            Eu am presupus doar ca e abs plus..dupa dotari, desi stickerele de pe aripi (parca acolo erau) lipsesc..

Comment

Salut.
                              ABS+ e fara eleron la capota spate.
                              Numai bine.
                              ps:nici eu nu am acele stickere cu abs+(a mea e 1.4mpi)
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google