B 74 GVO..este Fostul Proprietar Pe Aici? :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multam frumos!

Comment

vad ca in poza pusa mai sus, cea cu botul masinii, bara e nevopsita. Deci probabil a avut vreun accident mai serios in bot de i-a schimbat bara...
      Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Da, asa e. La mine spoilerul a ajuns vopsit.

Comment

coincidenta sau nu..si eu am tot abs plus si tot asa la accident am schimbat bara si momentan tot neagra e)...portbagaju n-are eleron din fabrica, deci poate a fost spatele facut praf si schimbbat..verifica sub bara sa vezi cum arata..si fata si spate..stiu ce zic..ca a mea e trosnita rau in fata dedesupt da tre sa te uiti foarte atent sa observi ceva, chiar si pe interior...stii macarade ce a fost data inapoi la leasing?
          sigpic

Comment

O sa ma uita atent pe sub ea. Habar nu am de ce a fost data inapoi la leasing. Eu nu de la firma de leasing am luat-o.

Comment

aia sunt suporti de numere din vitan...si in alba iulia am vazut 2 masini cu suporti din aceia de numere...si cand i-am intrebat pe baietii de acolo au spus ca nu ii cunosc pe respectivii ....
              De curiozitate cat ai dat pe masina ?

Comment

plus ca pe fata are un suport de numar si pe spate altu..nu tre sa te iei dupa mine, ca io-s paranoic rau, da in ultimu am m-am specializat in cumparari de masini sh si ai fi uimit ce vrajeli pot sa bage unu si tre sa fii atent la orice chichita...din pacate nu poti sa ai incredere in oameni :-<
                sigpic

Comment

Poate ca fostul proprietar a decedat chiar in masina in timpul accidentului...nu poti sa sti

Comment

ionut...macabru )) nu speriati omu acuma
                    sigpic

Comment

Ionut , lucrezi la Dacia, se poate asa ceva!

Comment

fara suparare dar in primul post zice ca a fost luata de la o frma de leasing, mai jos ca nu de la leasing a luat-o...ca masina a fost inmatriculata in mehedinti, insa are numere de bucuresti...
                        asa ca...let's fun ;)

Comment

Ok. let's have some fun, cum ar spune cineva pe aici...
                          Deci...masina a fost cumparata in leasing in 2007 (inmatriculata in decembrie), avind un proprietar (utilizator, mai exact) din Mehedinti..Toate aceste date reies din CI a masinii.
                          Omul a dat-o inapoi la leasing (a cedat-o, a fost executat..habar n-am..), iar firma a scos-o la vinzare, evident. Cineva a luat-o de acolo, a adus-o in Iasi, de unde a cumparat-o tata. Asa se explica si numerele de B (leasing).
                          Pretul a fost de 4800 euro.
                          Demersul meu aici e justificat de dorinta de a sti exact ce si cum s-a petrecut cu masina si cum sa actionez mai departe (revizii, schimburi ulei, distributie samd). De asta il cautam pe fostul proprietar..in cazul in care cel care mi-a vindut-o ar fi dat km inapoi sau orice altceva, macar sa stiu ce sa fac..Adica sa nu ma bazez pe faptul ca are 33.000 km si sa-i schimb distributia peste inca 30.000, iar atunci sa aiba vreo 100.000 reali...Cine stie?..vorba unui cunoscator, din cite vad.. ..nu poti sa ai incredere in oameni. Corect!
                          Mersi si bafta!
                          Last edited by Maxie; 13 February 2010, 14:05.

Comment

Ce te face sa crezi ca fostul proprietar iti va spune istoricul ei?
                            Vrei sa fii impacat, schimba-i tot ce vrei, si ai scapat de un stress.
                            Succese.

Comment

Evident ca e posibil sa nu-mi spuna ce si cum..M-am gindit doar ca nu ar pierde nimic daca ar face-o. Eu nu cu el am incheiat tranzactia, oricum..nu ne-am vazut niciodata si nici nu o vom face..(el e din MH, eu din IS), asadar nu as avea nimic sa-i reprosez.
                              Asta-i!

Comment

Revenind la discutia despre portbagajul cu/fara eleron pe ABS Plus..parca nu as fi convins ca aceasta versiune nu are eleron. Am vazut un Easy care are si din cite imi amintesc cele doua variante de echipare au aparut concomitent..deci mari sanse sa fi la fel si capota portbagajului.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google