B 74 GVO..este Fostul Proprietar Pe Aici? :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu..garantat nu are..a fost primu lucru pe care l-am intrebat cand am comandat masina si sunt doua versiuni limitate diferite, easy e mult mai scump si bazata pe comfort si divertisment si abs plus pe siguranta...easy e bazat pe versiunea laureate care are eleron incorporat si abs plus pe versiunea de mijloc preferance care nu are eleron.
    sigpic

Comment

Am inteles. Eu credeam ca eleron au toate de la un moment dat (de prin 2007)..Ceva in genul lampilor spate..cu semnalizari galbene la inceput, apoi fiind albe pt toate versiunile.

Comment

bre...da..daca ai numele lui..de ce nu cauti in pagini aurii..iei un nr de tel..te prezinti..vb frumos...si ai sanse sa dai peste un omuletz f amabil...daca el nu a mai avut bani sa plateasca leasingul..ma indoiesc sa fi dat el km inapoi...dar macar un istoric al masinii..cred ca l-ar zice..nu are nimik de pierdut..(asta daca nu ai incercat deja aceasta varianta)..

dar poate a omorat-o celde la care ai cumparat-o..da mai multe detalii..cat timp a folosit-o al doilea propietar...alea alea...oricum..el nu o sa-ti zica in veci ca a lovit-o..
        Last edited by adrianixx; 15 February 2010, 01:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

fara suparare pentru tine, da un thread din asta intr-o tara civilizata n-ar exista..unde masinile au carte de service cand le cumperi, le stii istoria, ai putea chiar sa ai un strop de incredere in cel de la care o iei...da la noi ca la nimeni...tre sa faci eforturi- ca pana la urma e un efort- sa dai de un om care habar n-ai cum e si nu stii nimic despre un bun pe care totusi ai dat o suma importanta de bani...in fine, as putea sa continui, da n-are rost...era bine daca aveam si noi apa calda ...mie mi-e sa nu-l gasesti si sa fie o mare scarba si sa ti creasca mai rau indoielile despre masina
          sigpic

Comment

Mare dreptate ai, xxxgeoxxx! Fiindca traim in Romania..ne putem astepta la orice..
            Ma rog, poate sint si eu mai catolic decit popa..O sa schimb toate consumabilele si asta e..
            Adrianixx, cel de-al doilea proprietar nu a folosit masina, el a adus-o practic de la firma de leasing si a dat-o mai departe..E un fel de intermediar care probabil a pus si el un ''capac''.

Comment

schimba i consumabilele, verifica-i unghiul de fuga la roti si toate cele, un test de suspensie de frane...faci o investitie si daca e totul in regula si masina e totusi indoita pe undeva inseamna ca nu conteaza daca nu influenteaza cu nimic...riscu asta oricum era pentru ca nu e noua...scapi mai repede decat sa cauti oameni care probabil nu vor sa fie gasiti..mult succes
              sigpic

Comment

Multumita voua, am aflat destule deja..ABS Plus nu are, intr-adevar, eleron la portbagaj. Am urmarit si eu pe strada masinile..

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google