my ride 2-nu's loganuri dar le iubim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• my ride 2-nu's loganuri dar le iubim

nu toti avem loganuri dar avem adevarate bijuterii

masina mea,dacia break din 1988,productie export ,cumparata din ungaria,tabla super rezistenta,am sa revin ca poze recente,ca modificari pe ea............si cafilmulete......ast comenturi si sa nu va aud de consola centrala ca e ca la bentley din lemn de nuc si de trandafir ,nu am vrut sa ii plagiez)

pse prin vara sunt pozele nu mai sunt incepator,a trecut un an
    Attached Files
    Last edited by Cristi_Xp; 12 January 2008, 23:55.
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

i-ai pus si cotiera

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
      i-ai pus si cotiera
      creatia mea dupa ce am studiat cateva,am facut eu una acasa,singur singurel,e mai comoda la condus si se si ridica si de rabateaza;)
      sigpic
      astra h 1,7 cdTI

Comment

da e intretinuta dar la motor eu zic ca si tuning claxonul e original.(schimbal punei deastea moderne in Iasi sunt 15 lei goarne set 2 buc) nasul este oribil din cate bucati lai pus? o bucata de furtun (dintr-o bucata) tot negru si mai subtire si cobori pe dupa filtrul de aer,si-l duci in bratul rotii sa nu se vada, paletii de metal! la vremea asta pai iti omoara pompa de apa si are aproape 1 kg punei de plastic galben da bine costa 10 lei, fisele punele de o singura culoare, busonul de ulei cu siliconul ala pe el .....punei unul negru e ieftin, galeria de evacuare vopsesteo cu bronz de aluminiu pt sobe nu se arde tine cel putin 2 ani (vopseaua)si da si mai bine dar poti vopsi tot cu aceasi vopsea si alternatorul si capacul de la cutia de viteza si sa vezi ce bine arata dupa aia e pacat sa nu faci chestiile astea simple ca e destul de curat motorul si nici pierderi nu ai , cotiera cea mai eftina 25 lei dar e mult mai faina- bafta multa

Comment

merci pentru sfaturi am sa tin cont de ele in primavara asta cand o sa o bag in service pentru o curta revizie
          Last edited by crististreulea; 19 January 2008, 12:31.
          sigpic
          astra h 1,7 cdTI

Comment

Bodyn , ce sa zic ai reusit sa-mi aduci aminte de fosta mea berlina. Ce vremuri nene? Sa ai grija de ea, ca nu este o masina pretentioasa.
            , sunt cu ochii pe voi !
            :thumbsup:

Comment

i-ai facut si consola centrala ce nu imi place este frana de mana
              cati km are din '88 pana azi?

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
                Ai taiat tija de la schimbator? Chiar arata bine.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai la kilomerii nu stiu dar mere ca unsa am facut acuma recent 3 drumuri dus intors la moinesti si numai cu 130 am mers aproape tot drumul,tija nu este taiata este inaltata consola centrala,iar cu frana de mana la dacie nu prea ai alte optiuni,si rtevin k poze maine k am si boxa intre scaune leduri sub pedalier si locul pasagerului........si antiradar nou) ca era sa o patesc cu gaborii astea)
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

bodyn e cu echiparea 4x4??? am vazut butonul din bord , si stiu ca sau produs cateva modele 4x4 care aveau 235 de cai motor turbo ce sa mai un vis... am avut si eu un break ca al tau dar albastru si taicamiu a vandut-o , acum masina e pe taxi... in locu ei ne luasem alt break in 97 , si a mea tot din ungaria era , a mea fusese data ca salariu in natura la o fabrica de conserve , avea si senzoru ala ptr placutele de frana , cand se toceau se aprindea becu in bord... ce vremuri domne ce vremuri..

sigpic

Comment

My ride 2 is a Dacia!!!an fab. 92,recarosata,tuning audio.
                      Attached Files
                      Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

daciile avute anterior - berlina fab 1981(fara poza) fab 1987 5 trepte motor 1,4 - papuc 1307 fab 1999 motor 1,6- ful option ambele (alarma ,inchidere cent.,perimetru, mp3, gpl,si multe altele ......)niciodata nu am avut probleme cu ele si au carat si rulota de o tona la mare in fiecare an
                        Attached Files

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                          bodyn e cu echiparea 4x4??? am vazut butonul din bord , si stiu ca sau produs cateva modele 4x4 care aveau 235 de cai motor turbo ce sa mai un vis... am avut si eu un break ca al tau dar albastru si taicamiu a vandut-o , acum masina e pe taxi... in locu ei ne luasem alt break in 97 , si a mea tot din ungaria era , a mea fusese data ca salariu in natura la o fabrica de conserve , avea si senzoru ala ptr placutele de frana , cand se toceau se aprindea becu in bord... ce vremuri domne ce vremuri..
                          dap are senzor si se aprinde un beculet in bord(BRAKE),iar daca e 4x4 uneri mai mrere activat),dar nu am nevoie ca toarce ca o pisica si urca dealurile ,muntii ca o maimuta)

Originally posted by 2fast4u View Post
                          i-ai facut si consola centrala ce nu imi place este frana de mana
                          cati km are din '88 pana azi?
                          m-am uitat in bod si imi arata cam 200.000 km si al luato k 20.000 de km,fac mereu drumuri lungi:P
                          Last edited by crististreulea; 19 January 2008, 12:33.
                          sigpic
                          astra h 1,7 cdTI

Comment

Am si eu o berlina din 88 in familie si merge perfect. N-ai treaba cu ea. A mai ruginit ea pe dedesupt prin locuri mai ascunse, dar si-a facut prea bine treaba timp de 20 de ani. Sa ai grija de ea.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

stii cum e te legi sufleteste de unele masini,si calitatea de atunci greu mai gasesti la cele romaneste mai noi
                              Last edited by crististreulea; 19 January 2008, 12:33.
                              sigpic
                              astra h 1,7 cdTI

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google