my ride 2-nu's loganuri dar le iubim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Logan 1,4MPI

Marfa Petroman , cu astea ne-am facut viata si am invatat sa merem,sa nu ne fie rushine cu ce masini am avut , au fost si sunt bune,doare demodate.
    sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

ce sa spunem de americani care sunt indragostiti lulea de old cars..........,pana la urma e masina si iti faci treaba cu ea,eu garantez ca pe unde o intrat a mea loganul viseaza)
      Last edited by crististreulea; 19 January 2008, 12:33.
      sigpic
      astra h 1,7 cdTI

Comment

ieri am fost cu ea la mecanic,nu mai tineau franele cam de 2 saptamani,iar ieri parca nu mai tinea deloc,si am ramas surprins cand mia spus ca numai o conducta functiona,si ca aveam frana numai pe roata din dreapta fata,iar spatele nik,asa ca am schimbat pompa de frana,akuma tine ffffffffff bine franele,si ma mir cum naiba nu am patit ceva ca numai k 130 am mers pana la suceava)

si inca ceva la viteze mari sau cand era subturata sau turata,batea ceva la motor,problema era scutul care atingea galeria de evacuare de la motor si aceasta trepida si lovea scutul

akuma mere ca unsa

si am schimbat s clacsonul asa cum mia sugerat petroman,urmeaza pozeP
        sigpic
        astra h 1,7 cdTI

Comment

Permite-mi sa-ti dau un sfat. Sunt prin comert capace de delco transparente. Cumpara. Se regleaza si mai usor avansul (daca-l reglezi singur).
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Poze noi dupa ce masina o fost segmentata si bagata 15 mil in ea,urmeaza amgel eyes mai precis devin eyes si semnalizari cu leduri.dar am 2 faruri sparte ca am fost pana la sighisoara si o sarit petricele si mi lea spart....in rest merge perfect si are 300000km
            Attached Files
            sigpic
            astra h 1,7 cdTI

Comment

Ai bagat lambriuri in masina ???
              super masina , sa ai grija de ea si sa mergi multi km fara probleme
              Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Originally posted by Lucianitos View Post
                Ai bagat lambriuri in masina ???
                super masina , sa ai grija de ea si sa mergi multi km fara probleme
                e parchet si k margine de lambriu e mai speciala
                sigpic
                astra h 1,7 cdTI

Comment

Angel eyes facute de mine acasa........Arata superb noaptea inpreuna cu pozitiile acelea tot de mine facute,si as dori sa stiu unde pot gasi asa stopuri,care stie
                  Attached Files
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

Sa o stapanesti sanatos.
                    Si eu am avut o dacie tot 88, dar a mea avea 5 trepte si motor de 1400.
                    Sa te bucuri de ea, ca arata bine pt varsta ei.

Comment

Asta e breaka mea daca vrea cineva sa o cumpere.....O dau ieftin
                      Attached Files

Comment

Originally posted by bodyn View Post
                        Poze noi dupa ce masina o fost segmentata si bagata 15 mil in ea,urmeaza amgel eyes mai precis devin eyes si semnalizari cu leduri.Dar am 2 faruri sparte ca am fost pana la sighisoara si o sarit petricele si mi lea spart....In rest merge perfect si are 300000km
                        arata foarte bine la anii care ii are.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Mersi pentru urare

Comment

@bodyn : brava..Sa ai grija de ea..Faina si ingrijita daciuta ;) multi km fara incidente ;)
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Merci merci ieri a facut 350.000 km si merge ca unsa urmeaza vopsit jante in model,bara fata si ledurile in negru, si stalpii negri
                              sigpic
                              astra h 1,7 cdTI

Comment

Nu stiu ce gusturi ai tu dar nu mi-au placut niciodata jantele vopsite( in afara de negru ) cu negru ar arata misto zic eu..Si niste capacele mistoace care sa le prinzi bine ( ca la dacia care am avut`o am ramas cu un singur capac din 4 ) dar daca tie iti place e ok..Eu ti-am dat un sfat.
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google