Cumparare Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumparare Masina

salutare,
    am un prieten care vrea sa devina loganist(sh). Exista vreo posibilitate prin care pe baza seriei de indentificare a auto el sa poata obtine info legate de reviziile masinii sau eventuale accidente. Sau orice fel de informatii care sa il poata ajuta sa se decida daca masina respectiva este ok sau nu.

ps: daca exista un tread asemanator rog stergerea acestuia. am cautat dar nu am gasit.
    sigpic

nimeni... nici o idee... nici o sugestie?
    sigpic

Comment

sa caute pe cineva care vinde cu cartea de garantie...sa aiba reviziile facute la timp in reprezentante....sa o duca la un test si poate are noroc si gaseste un om care nu este la prima tinerete si care vinde,in general astia au grija de masina!

Comment

Exista o istorie a masinii in service-urile Dacia. Inainte sa cumpere masina, se poate duce cu proproetarul actual in orice service Dacia, unde baietii pot spune cand au fost facute reviziile si la ce numar de km.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Daca au fost facute la dacia... parerea mea ii sa o puna pe tester si macar asa stie exact ce si cum.
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

pai daca a efectuat reviziile in alte service-uri decat cele dacia ,unde reiese ca are reviziile la zi?, service-urile nu sunt conectate intr-o baza de date pe tara , vorbesc de cele care nu sunt agreate dacia, eu de ex.imi fac reviziile la mitsubishi.dar nu apar in baza de date de la dacia ca mi-am efectuat reviziile , martor al acestui lucru este doar carnetul de service.
            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

carnetul de service este un martor bun si nu prea. Poate fii contrafacut cu cea mai mare usurinta ;)

in concluzie... tester si multe rugaciuni.
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google