Loto 6/49

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loto 6/49

jucati la 6/49 ,ati castigat ceva vreodata?

astazi mie ce mi sa intamplat au esit la loto 33.35.23.12.19.25 si eu pe un bilet aveam 32.37.12.19.26.9 curat ghinion am fost foarte aproape
    primul e biletul meu original
    iar celelalte 2 sunt prelucrate de mine ca sa iasa numerele dorite
    Attached Files
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

Mie mi-au iesit 3 pe o varianta si 2 pe alta,daca e nevoie pun si poze.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
      Mie mi-au iesit 3 pe o varianta si 2 pe alta,daca e nevoie pun si poze.
      dar restul au fost apropiate asa ca mine???
      sigpic
      astra h 1,7 cdTI

Comment

Pe o varianta 12,23,33.

Comment

Originally posted by bodyn View Post
          jucati la 6/49 ,ati castigat ceva vreodata?

astazi mie ce mi sa intamplat au esit la loto 33.35.23.12.19.25 si eu pe un bilet aveam 32.37.12.19.26.9 curat ghinion am fost foarte aproape
          primul e biletul meu original
          iar celelalte 2 sunt prelucrate de mine ca sa iasa numerele dorite
          dai un print...mergi la ei sa ridici premiu...vezi ce patesti )
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

pacat .....jucati in continuare si poate poate cu putin noroc o sa castigati.....io unul astept sa se stranga mai mult sa-i iau pe toti...
            sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

eu joc dar rar... si am castigat de 2ori... o data prin clasa a9a am jucat niste numere la nimereala si am castigat 1.7mil si mi-am luat un dvd rw ptr pc... si in a12a am jucat si am luat vreo 150euro atunci am jucat numerele de la salile in care am dat BAC-ul , si cu banii aia 150euro am mai pus ceva si am tulit-o vreo 2saptamani in europa... ca sa priceapa maicamea ca am intrat la facultate si m-am facut golan

sigpic

Comment

eu am jucat de cateva ori si mi-au iesit cel mult 2 nr in rest si de atunci numai joc ca e teapa curata,sau ca sa fiu mai exact bani aruncati de pomana.
                Last edited by SUPERCAR; 15 January 2008, 01:27.

Comment

Supercar are mare dreptate,banii aia pe care i-am dat pe bilet mai bine-i beam...

Comment

Asta ca sa nu mai spun ce legende circula. Cica loteria are un sistem informatic care ii permite sa scoata varianta care vrea ea.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@Rocri daca-i varianta informatica, poti fi sigur ca poate fi controlata cum vrea loteria)....si sunt ferm convins ca asa si e......de aia nici nu joc, nici n-o sa joaca.......e manevra pe fatza
                      @bodyn.......atat de aproape si totusi atat de departe.....mai bine bei banii banii de-acu incolo, trust me!
                      Mai e mult pana departe!

Comment

Unde sunt bani multi se fac si hotii mari,biletul a fost bagat de nevasta-mea dar banii i-am dat eu.

Comment

Eu il numesc impozit pe prostie...

Comment

da, pe bune......nu inteleg de ce le e unora asa de greu sa priceapa.....la noi s-a castigat ultima data in august deci acu 4 luni.....deci se castiga de 3-4 ori pe an.....in alte tari....
                            iar acu 10 ani parca se castiga saptamanal.....ce ziceti de asta?
                            Mai e mult pana departe!

Comment

Am jucat de cateva ori. Cel mai mult mi-au iesit 3 numere. Stiu oameni care au castigat, norocul lor.

@D-FENS - cat puteai sa bei de 4,5 lei?

Tocmai de asta joc cateodata pentru ca 4,5 lei nu inseamna mare lucru. Intotdeauna am jucat varianta simpla, fara nr la noroc. Daca e sa fie e bine, daca nu la fel de bine!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google