astazi am vazut...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prea tare asta.... saracul trenulet,sa semene cu gutza

Comment

• frumos trabantul ala albastru....si total reusit!
      guta poate o fi fost angajat de astia de la dacia sa faca reclama la logan

Comment

• de trabantzel. Desi si Guta are fata de impins vagoane.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
          de asta ce mai ziceti,ca eu nu mai stiu ce sa zic!
          angel eyes, xenon,distantiere, roti late,stopuri clare...dar oare ce motor are?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• asta este si curiozitatea mea,si ma roade,dupa toba aia cine stie,cred ca face parte din club trabant sau cum se numeste,daca exista,poate il gasesc pe acolo,o sa intru acum sa ma uit..poate-poate!

Comment

• daca nu ma insel motorul de la trabantel este un 1.9 tdi dupa vw!....e posibil sa il vopseasca negru mat pe viitor,asa am inteles eu!

Comment

• oricum tare trabantu....sa-l gasesti l semafor si sa dai o liniuta cu el
                sa vezi cum te lasa in urma......daca are motor de 1.9

Comment

• asta o duce bine...in fata la "Golden Slitz",cand ma gandesc cat am platit pentru incalzire si apoi ma uit la el imi vine sa plang
                  Attached Files
                  Last edited by PCH; 20 January 2010, 11:33.

Comment

• tuning de giurigiu
                    Attached Files

Comment

• ...pariu ca are si pe capota...

Comment

• giurgiu* scz
                        ultima oara cand am vazut-o nu avea )

Comment

• forte tare frate lipsa totala de inspiratie si daca nu ai bani sa faci ceva frumos mai bine nu mai fa
                          si daca ma superi nu-i asa ca e

Comment

• Stiti care e faza cu Loganul ala? Bat la pariu pe o naveta de Cola pentru Kisseleff ca in locul coditelor de rechin de pe portbagaj sunt gaurile de la fosta masa de calcat (a se citi eleron), masina aia a avut eleron inainte, da' ce eleron. A avut si omu' o inspiratie.... mai bine nu o avea si mergea cu gaurile).
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• alexe esti bun de cinste, stiu de mult loganu` ala, e undeva in spate la liberty center si nu a avut eleron
                              oricum e buna asta, de tinut minte (masa de calcat) ) ))
                              PS: la cate posturi trec de la incepator la avansat???

Comment

• tare rau loganu ala

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google