codite peste codite
astazi am vazut...
Collapse
X
-
Originally posted by Niki B View PostMasina asta a fost a unui coleg de'al meu. Acum 1 an (sau mai mult) a avut si el un accident. A refacut'o si a reusit sa o vanda. Se pare ca noul proprietar nu a ajuns cu ea acasa...
Comment
-
Pe scurt zice ca vine cu japca la tine-n casa ca sa isi cumpere si el porcu de craciun N-am nimic cu ei, da doar ca am vazut afisu am crezut ca e ceva de plata sau de citit, defapt de plata tot e, da nu in asa fel)))Attached Files
Comment
-
azi am vazut 5 militieni , in intersectie la Arcul de Triumf , stateau intre benzi si erau cu ocheanele dupa....spaga , permise , taloane etc.
ce nu le convenea , tragea pe dreapta.
atentie mare , in luna decembrie sunt pusi rau , au adus forte din provincie , sa fie multi.
daca cei de la noi sunt batuti in cap , ganditi`va ce or sa faca taranii militieni , cand se vor vedea in bucuresti.
scz daca am scris mult , da mi`au sarit tandarile.
Comment
-
doamneee....
Dar de domnu ce spuneti? Un asa numar nu as fi acceptat nici daca trebuia sa schimb iarasi acteleAttached FilesCARPE DIEM!
Comment
-
si..nebunia lui salamsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Originally posted by Mishu View Posttuning de tuningAttached Files
Comment
Comment