De unde ştiu ei că eu trăiesc într-o cutie?
astazi am vazut...
Collapse
X
-
m-ai tineti minte acest logan?...undeva prin ploiesti am dat de el....poza cu masina de politie e un bonus.:PsigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Cica ala cu Peugeot-ul a iesit de pe Mateti Basarab si cum a trecut jeep-ul a vrut sa-i ia fata lui unul dar a intrat in Land Rover si l-a lovit in spate stanga pierzand controlul, lovind bordura din dreapta si apoi s-a rasturnat. Imoprtant este ca nu a patit nimeni nimic.
Jockere: daca te vedeam te luam iar la flash-uri ca tot cu duba eramTraieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
BMW seria 5 colantan carbon 3D ROZ !!I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Desi este un Golf 5 are jante si etrieri de Porsche. Va ca se poarta incrucisarea de piese si la Germane.Masinuta este de CL si mai are si o evacuare modificata.O aud in fiecare dimineata cand pleaca.real power..... diesel power by
Comment
-
Alaltaieri am vazut noul model scos de Vw... am impresie ca astia copiaza de la DaciaAttached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostDesi este un Golf 5 are jante si etrieri de Porsche. Va ca se poarta incrucisarea de piese si la Germane.Masinuta este de CL si mai are si o evacuare modificata.O aud in fiecare dimineata cand pleaca." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
era azi pe la republicaCan't touch this !
Comment
Comment