oare se potriveste la noi fara alte modificari? si unde am putea cumpara ca arata mai bine ca ale noastre
astazi am vazut...
Collapse
X
-
Se potriveste Seby.Era un Logan obisnuit cu nr de CT,nu prea am vazut modificari.Cred ca a avut relatii tari tipul la Pitesti.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Se potriveste bara de Renault, pun codul aici, daca vrea cineva poate sa o comande la dealer: Corp bara parasoc fata Renault 60 01 548 201 227e .
Comment
-
-
E un Logan galben, taxi, este userul aln de pe forum.
Comment
-
Astazi, undeva prin Bucuresti ("N-ai cu cine! Niste tarani!"):Attached Files
Comment
-
La poza cu Loganul cu sigla de VW, no comment. Dupa cum se observa are si "antena de GPS" (), numarul prins in suruburi (deh, e scump un suport de numar), ornament pe toba de esapament...
Comment
-
azi am vazut cea mai tare faza! ) masina politiei care ne ofera asa zis-a siguranta si incredere era impinsa de vreo 3 oameni...saraca masina nu a mai rezista...imi pare rau ca nu am filmat dar era la vreo 100 m de mine ))" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Nu am vazut azi, am vazut vara trecuta in Munchen. Daca are cineva date despre acest BMW, sa le faca publice.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment