din cauza astora cu ciuninguri de "GRecia" sau "PHiladelphia" chiar si "ILinois" suntem noi priviti asa "bine" de soferii altor marci si nu numai!
astazi am vazut...
Collapse
X
-
Originally posted by geo_ultras View Postalexe esti bun de cinste, stiu de mult loganu` ala, e undeva in spate la liberty center si nu a avut eleron
oricum e buna asta, de tinut minte (masa de calcat) ) ))
PS: la cate posturi trec de la incepator la avansat???
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostM-am prapadit jos cand am vazut ca in locul gaurilor de la eleron a pus 2 codite de rechin).
P.S: Eleron, neeleron, asteptam decizia finala, castigatorul pariului si naveta de cola
Comment
-
Pe jos de ras Vipere, normal ca voi castiga pariul, ma bazez pe ceea ce am vazut si stiu ca e GR 81 CMC care avea kit Vitan Racing + eleron in coloarea caroseriei. edit: are capace Sinaia!
Astazi am vazut un Logan albastru mineral parcat langa blocul meu, numere rosii dar, fara inscriptie motorizare, nasol acum, o fi 1.6 16v? o fi 1.2? o fi 1.6? o fi diesel, 1.4? Arata foarte ciudat, si nu cred ca a dat-o jos, am auzit ca ar fi o politica de reducere a costurilor de fabricatie, daca ar fi asa mi-as lua prin rabla de 114 milioane prima de casare un Logan chel fara interior, cu bari negre, jante cu capace mici si gri si motor de 16v .
Apropo's Geo. Vreau ca baxul de Cola sa fie la 2.5l si daca se poate sa aiba o temperatura ok.Last edited by aleXpeed; 21 January 2010, 18:52.
Comment
-
...ca tare mult costa o sigla cu motorizare...halal politica de reducere a costurilor
Comment
-
aveam niste poze pe aici cu un logan albastru tunning...cu o toba in spate albastra,am poze cu el din fata...pareri?
Comment
Comment