Autocolant publicitar pe masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Autocolant publicitar pe masina

Salut!
    Am cautat pe forum dar nu am gasit nici un subiect asemanator. Daca mai exista sau daca nu am postat unde trebuie rog moderatorii sa inchida sau sa mute acest topic.

Momentan din motive finaciare nu merg cu masina la serviciu. Dar cativa amici mi-au spus ca exista firme care te platesc cu sume intre 50 si 250$ pe luna ca sa pui reclame pe masina. Sigur trebuie sa faci un anumit nr. de km. lunar (cam 600-700), dar nu cred ca ar fi o problema.
    Sunt curios daca a mai apelat cineva la aceasta modalitate de finantare si daca stiti firme serioase care fac asa ceva. Nu as vrea sa ma trezesc ca pun autocolantul pe masina si nu primesc nici un ban.
    fara linkuri externe in semnatura

Chiar am auzit si eu de treaba asta pe la tv, ar fi buna o treaba de genul asta, pai daca ar da macar 150 mi-as acoperi si motorina si rata la masina. Cred ca sunt si eu interesat, daca afli ceva te rog sa postrezi pe forum intre timp ma interesez si eu!

Ps. am sunat la euromedia si tipa cu care am vb nu stia sigur daca se poate face dar mi-a spus sa-i las nr de tel ca ma contacteaza ea cand afla mai multe.

Comment

eu auzisem din mai multe surse ca e un fel de teapa acum mai mult nu stiu ce sa zic dar kilometrii pot sa iti fac eu cu un oscilator de ii sperii pe aia.
      Captain of the black pearl

Comment

Originally posted by Lutic View Post
        Salut!
        Am cautat pe forum dar nu am gasit nici un subiect asemanator. Daca mai exista sau daca nu am postat unde trebuie rog moderatorii sa inchida sau sa mute acest topic.

Momentan din motive finaciare nu merg cu masina la serviciu. Dar cativa amici mi-au spus ca exista firme care te platesc cu sume intre 50 si 250$ pe luna ca sa pui reclame pe masina. Sigur trebuie sa faci un anumit nr. de km. lunar (cam 600-700), dar nu cred ca ar fi o problema.
        Sunt curios daca a mai apelat cineva la aceasta modalitate de finantare si daca stiti firme serioase care fac asa ceva. Nu as vrea sa ma trezesc ca pun autocolantul pe masina si nu primesc nici un ban.
        eu din ce am auzit, iti acopera masina in cea mai mare parte cu eu stiu ce reclama, si nu cred ca e foarte placut. acuma depinde de ce ti-ai cumparat masina....
        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Un link, catre o firma care face asa ceva dar cam ieftin http://www.admotion.ro/castiga/oferta.html

M-am interesat, si in alte tari, de ex in state am vazut si cu 900$ pe luna.

Comment

Nu are cum sa fie teapa. Daca nu te plateste dai autocolantul jos si gata.
            Mi se pare teapa ceea ce am gasit pe un site ca iti dau ei masina daca nu ai adica iti platesc ratele la banca. A fost si un scandal cu o firma din cluj autopress parca ii spunea care a dat faliment si cei care au luat masini de la ei s-au trezit ca trebuie sa-si plateasca singuri ratele.

Oare daca aplici la admotion pentru varianta full trebuie sa declari la rar schimbarea culorii?
            Last edited by Lutic; 15 January 2008, 16:12. Reason: adaugare
            fara linkuri externe in semnatura

Comment

Daca optezi pentru varianta full nu cred ca trebuie sa schimbi culoarea in talon. Depinde acum, nu se stie ce autcolante vor folosi, daca sunt transparente sau opace.
              Si e o prostie ca nu poti stii ce reclama iti pica...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Din cate am aflat eu este vorba de o organizatie gen caritas, in zona noastra multi purtau abtibilduri dupa ce au achitat o suma si au asteptat sa primeasca cistigurile promise, uni au cistgat bani, -altii promisiuni dar acum s-au linistuit!
                Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

ce tare ar fi una cu hemoroizi, fisuri analae

asta asa, apropo ca tot au aparut reclame d-asetea mari si prin centru

Comment

Originally posted by giurisici fabian View Post
                    eu auzisem din mai multe surse ca e un fel de teapa acum mai mult nu stiu ce sa zic dar kilometrii pot sa iti fac eu cu un oscilator de ii sperii pe aia.
                    ar merge

Comment

Originally posted by giurisici fabian View Post
                      dar kilometrii pot sa iti fac eu cu un oscilator de ii sperii pe aia.
                      Ar fi buna chestia,iar tu sa tii masina in garaj
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

tzeapa... opinii interesante la sfarsitul articolului.... http://www.cotidianul.ro/index.php?i...ash=236f46bfd2

Oops! Page not found Unfortunately, the page you requested was not found or no longer exists. You can: Browse our categories Try a new search above Visit our home page We regret any inconvenience this may have caused, and thank you for using Encyclopedia.com!

http://www.saptamana.ro/content/view/255/1/ ::: multe detalii despre afacere

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google