Cumparaturi *gratis*

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumparaturi *gratis*

Tocmai am descoperit un site , de pe alt forum ..

Ce se intampla pe acest site? trebuie sa colectionezi cati mai multi nasturi , si cu cat ai mai multi , cu atat poti sa comanzi produse mai scumpe ..

Mi s-a parut interesant si poate vreti si voi...

Cat valoreaza nasturii de pe Zoop?
    1 nasture valoreaza 0,10 lei.
    10 nasturi valoreaza 1 leu.
    Restul calculelor le faci tu

Acesta este siteul unde trebuie sa te inscrii:
    Last edited by Cristi_Xp; 18 January 2008, 18:07.
    Nu Conduce Niciodata Mai Repede Decat Ingerul Tau Pazitor Poate Zbura!!!

N-ai vrea sa schimbi niste surprize cu ala mic al meu?Sau bile colorate?Are si Bidaman...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nu este teapa eu am comandat eu bluzon cu 120 de nasturi. Inscriete si citeste regulamentu..

Comment

Contul meu
        Strange nasturi albi pentru zile negre!
        Felicitari, pana acum ai reusit sa strangi 20 nasturi, in valoare de 2 lei!

uite... daca tu zici ca e teapa...

Comment

Eu sunt pe forumul asta ca sa aflu lucruri pe care nu le stiu,legate de intretinerea masinii si alte treburi legate de Logan,nu sa colectionez nasturi...ce naiba?

Comment

Pai da... de acord cu tine dar, topicul este pus la discutii generale, deci nu are nici o legatura cu intretinerea masinii. Gata, ca deja am dat-o in off topic.

Comment

On toppic:eu prefer nasturii de palton

Comment

D-FENS esti amuzant respect ... sa-ti creasca mare si voinic al mic
                On topic ... CT-24-ALX doneaza mi si mie vreo 20 de nasturi ca sa pot intra si eu in randu lumi si cand ii inmultesc ti dau inapoi cu dobanda de rigoare ... ramai cool pustiule si mai bine te apuci de fifa (te pun in lagatura cu fratimiu si jucati intre voi ... are 11 ani deci pe categoria ta)
                sigpic
                Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)

Comment

bai capse sau arici nu aveti??? ca nasturii numi plac mie lene...

sigpic

Comment

@CT-24-ALX: Daca o sa-ti trimita aia ceva sa ne anunti si pe noi sa admiram...pardon radem de ce ai castigat.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pana atunci...nu mai face reclama...plus ca linkul ala ce l-ai postat...pentru fiecare care se inscrie el primeste "un nasture" )
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google