Am primit rezultatul. Tnks
Cercetare Psihologica Privind Comportamentul La Volan
Collapse
X
-
Dar nimeni nu posteaza si ce rezultat a obtinut la test? Ce fel de sofer este? Daca are aptitudinile necesare la volan?
Daca era de bine cred ca erati toti pe thread cu rezultatul bun,,,asa ca daca a iesit rezultatul negativ,ziceti ca doar l-ati primit si atat!
Ps ..ROG a nu se interpreta ca am ceva impotriva acestui test!
Comment
-
Nu exista rezultat pozitiv sau negativ, de aceea nu posteaza nimeni. Eu personal am inteles din acest test ce fel de personalitate am - nu pot spune ca reiese clar daca sunt sofer bun sau rau....
Fiecare isi interpreteaza cum crede de cuvinta...corect?
Vorba multa, saracia omului
Comment
-
eu mai astept...da' tre' sa recunosc ca tare-s curios...nu de alta, dar in ultimele zile devin agitat cand vad c@#ati cu veioza stand la panda pe intuneric in intersectii si cu cu becurile stinse. asa ma apuca sa le lovesc emveceurile astea noi si super dotate si sa le cer si rca-ul ca au oprit neregulamentar. pacat c-am dat dacia veche la "rabla"Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Topic inchis; mai trimit profile de personalitate pentru mail-urile primite pana in 2 iunie inclusiv (stiu ca am ramas cam in urma cu profilele, dar le voi trimite pe toate).
Multumesc inca o data celor ce au raspuns initiativei mele, si multumesc moderatorilor pentru faptul ca au permis derularea studiului meu.
Numai bine.
Comment
Comment