Am luat 24 sau 25 prin 2006. L-am luat din prima oricum.
Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara
Collapse
X
-
-
23 pct. La traseu nu m-a mai interesat pentru ca la cei care il picau li se spunea si parca primeau si dosarul inapoi.La sala din 80 au fost admisi 16.Ce-am observat eu, in procente fetele par mai bune la sala iar la traseu, baietii sunt mai buni.
Comment
-
Originally posted by Alex21 View PostSi traseul ?
Comment
-
Eu la sala am luat 26 din prima pff din prost noroc asa si in oras nu am semnalizat la plecarea din rampa in rest a fost destul de usor
Comment
-
25 pct ...Atat de aproape de perfectiune...Degeaba..Nimic nu e perfect...Pai ce daca iei 26? Poate sa fi fost intrebari super usoare..Depinde...Permisu` il am de 2 luni la traseu nu am gresit cu nimic..Din cate stiu eu...Si din prima l`am luat..Am uitat sa precizez oricum bine ca am scapat ca acu e si mecanica si la B :| nasol" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
25 din prima la sala ... Am gresit una cu contraventii si infractiuni ... Pe traseu nici'o greseala ( politistul era oricum prea ocupat sa se injure cu nevasta'sa la telefon ).
Pariez ca 80% din cei care avem permis daca mai dam o data sala nu facem peste 18 .
Comment
-
26 din prima.
La traseu a fost balci: m-a pus sa depasesc un autobuz pe linia de tramvai cu tr a 2 a pe la 4000 rpm.
Replica a fost urmatoarea: " da-i ce mai stai...Nu-l vezi ca e idiot".
Incadrare gresita pe o banda, m-a sanctionat, insa am luat.
Comment
-
25, din prima, la condus nici o treaba, la 2 saptamani ce am luat permisu am si plecat in Austria singur cu Loganu) Asta se intampla in mai 2008
Comment
-
Man, tu ai mai condus si inainte ? Ca ti-a trebuit mult curaj (sa nu spun tupeu) sa mergi atata cu masina singur dupa 2 saptamani de la luarea permisului. Eu sincer nu ma incumetam.
Si ca tot insista Alex21 cu intrebarea cu $ si nu ii raspunde nimeni, mie mi s-a sugerat ceva, ca as putea da o suma (dupa ce iau sala, pentru oras) dar care nu imi garanta ca iau orasul. Suma mi sa parut imensa si asa ma cam secase costul normal al scolii si am mers fara $. Daca as fi dat, ma zgaraiam pe ochi dupaia, ca am facut orasul fara nicio greseala, l-am luat din prima. (23 la sala, am mai zis). Asta se intampla in primavara, inainte de scandalul cu permisele.Last edited by mikebike72; 5 September 2008, 18:31.
Comment
Comment