Eu am facut atunci 23 de puncte!:P
Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara
Collapse
X
-
acum 2 ani am dat si eu pt permis, stiu ca am stat vreo 6 ore timp de 3 zile cu burta pe chestionare pana am ajuns sa le visez noaptea, iar cu condusu nu prea aveam treaba.
Am luat la sala 26 de puncte si la condus 7 puncte penalizare pentru dracu stie ce chestie..dar cine a mai fost curios.
Pana acuma mi-a fost suspendat permisul de 2 ori, primadata cand am facut un minor accident din care a reiesit ca eu n`am acordat prioritate spre surprinderea mea si a celui lovit mi sa suspendat pe 3 luni, am facut o contestatie si sa redus la o luna, iar acum iar am permisul suspendat pe o perioada de o luna pentru ca am taiat o linie dubla continua si ma si prins radaru.
Asa ca pana in 28 luna asta voi fi pietonsigpic
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostDaca am inteles bine: ai semnalizat stanga la plecarea de pe loc? Pai nu ai gresit. Asa se face, se semnalizeaza stanga si apoi pleci.
sensuri si pe contrasens cu fatza spre intersectie,deci trebuia sa semnalizez dreapta,sa fac o manevra scurta spre dreapta sa ma incadrez pe banda si apoi sa semnalizez stanga pentru virajul la stanga,toate astea in 10 m!!!Dar pana la urma a fost bine,l-am dus ca la raliu,ii placea un condus mai sportiv politistului!!!
Comment
-
Prima data cand sa merg la examen a fsot o ninsoare puternica in brasov cam cum a fost zilele astea in Constanta si cum stateam in capatul celalalt al orasului am intarziat 5 minute la sala. Am reusit sa intru in examen si mia dat un chestionar fals. Il facusem dar ma picat. A doua oara am luat 26 si nici o greseala la traseu. Acum o luna am dat pt reducere si am luat maxim de punctaj. Mai am putin de asteptat si ma gasiti iar pe strazi
Comment
-
Am facut 25 de puncte si am iesit in 15 minute.
Da' imi tremura pixu' in draci.
Comment
-
23 din prima..l-a traseu m-a stresat domnu garcea .... cu intrebari stupide... de genu :ai mai condus pana acuma masina ? ..ai mai luat masina lu tactu la o tura pe camp ?...) pai daca faceam faza cu campu ..azi nu aveam nici dreptu la bicicleta..... si am condus cam 300 de metri...Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Originally posted by Rudy View Post23 din prima..l-a traseu m-a stresat domnu garcea .... cu intrebari stupide... de genu :ai mai condus pana acuma masina ? ..ai mai luat masina lu tactu la o tura pe camp ?...) pai daca faceam faza cu campu ..azi nu aveam nici dreptu la bicicleta..... si am condus cam 300 de metri...Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
la cum se da acuma nu cred ca mai am sanse din prima. atunci era altceva, eu am prins prima serie cu traseul in oras, cand s-a scos poligonul si am luat fara probleme chiar daca curgeau apele dupa mine la parcarea laterala sau parcarea cu spatele ca atat am si facut atunci si in 10 minute am dat traseul.sigpic
Comment
-
26 din prima dar nu ma laud ......era chestia ca tata mi-a zis ca daca nu iau din prima nu vad nici o masina si mi-a zis sa-mi cumpar io daca nu iau si asa m-am pus pe invatat .....iar la traseu garcea ma bagat direct in poligon...noroc ca faceam mereu cu instructoru poligonul...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment