Originally posted by dorutz
View Post
Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara
Collapse
X
-
nus kum dar la scoala abia am trecut de fapt trecusera astia ku vederea un punct iar la examen 26/26ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Hm.. dupa ce m-au speriat toti colegii si prietenii care care se chinuiau sa-si ia permisu, si ba picau sala de cate 2-3 ori la rand, ba traseul... am fost atent si am luat 24 la sala, iar traseul nu a fost o problema, eram 4 insi peste 1.85 toti, plus politaiul, intr-un matiz.... )) a fost de aiurea tare, ca abia se misca masina aia.. si politaiu'... da calc-o domle', ce mergi ca o muiere ...Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
faza e k daca ar trebuii sa dau examen la sc de posesori sau viitori posesori de permis asi pica ku brio si il tin bine bine de 11 aniym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
apropo voi cand ati facut ultima data un chestionar )ym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
-
nu conteaza cate puncte doar ma laudam si eu acum nu mai fac nici jumatate )ym! dorinu2005@yahoo.com
Comment
-
Am permis -nu intelegeti gresit! sau cititi carnet! de prin 94' l-am mai imprumutat si politistilor de vreo 2 ori timp de 1 luna (prioritati, pietoni) dar cind l-am luat se testa sala, poligoane ,oras, traseu cu remorca Din sala am iesit primul,chiar ma plictisit chestionarul am gresit doar o intrebare la mecanica si cel mai tare a fost poligonul cu camionul am scos cel mai bun timp din grupa de examen ne-am cronometrat! De fapt cred ca dupa 4 ani de sc. profesionala ar fi cazut greu sa nu iei din prima ! Acum vai de ele chestionare daca fac -eu stiu?- 18-20 cred ca sunt tare!Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
Am permis -nu intelegeti gresit! sau cititi carnet! de prin 94' l-am mai imprumutat si politistilor de vreo 2 ori timp de 1 luna (prioritati, pietoni) dar cind l-am luat se testa sala, poligoane ,oras, traseu cu remorca Din sala am iesit primul,chiar ma plictisit chestionarul am gresit doar o intrebare la mecanica si cel mai tare a fost poligonul cu camionul am scos cel mai bun timp din grupa de examen ne-am cronometrat! De fapt cred ca dupa 4 ani de sc. profesionala ar fi cazut greu sa nu iei din prima ! Acum vai de ele chestionare daca fac -eu stiu?- 18-20 cred ca sunt tare!Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
Comment