Cu 25, din prima l-am luat, la oras penalizare 6 puncte, dar nu mai tin minte pentru ce , oricum parcari de toate m-a pus sa fac. ERWIN
Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara
Collapse
X
-
22 de puncte.. din prima.. la traseu nu am avut probleme, dar cunosc destui care au luat cu 26 si nici nu stiu sa bage in viteza... mai ales muieri, Teoria se invata mai bine cand este pusa in practica...
Topicul asta e un fel de... hai sa ne laudam! Nu am nici o fustrare ca am luat 22. Eu spun ca e important sa il iei din prima, puteam si eu sa ma laud asa cum au facut-o uni dintre voi si sa scriu 25 sau 26, nu scrie nicaieri cu cat ai luat...Oricum cinste celor care au invatat!
Comment
-
Se pune cam mult accent pe partea teoretica...o prostie dupa parerea mea!Majoritatea incalcarilor Codului Rutier sa fac cu buna stiinta nu din lacunele teoriei!Sincer consider ca se ia permisul prea usor la noi, in conditiile in care exsita o nesimtire pe soselele mioritice, o agresivitate la volan si inconstienta...toate astea adunate la o proasta manuire a volanului in special la cei care au luat permisul cu shpaga!Ne mai miram de ce este o mortalitate asa de ridicata in accidentele rutiere!...reamintesc pe acei baieti "talentati" :In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
24 prima oara si am picat traseul ca nam dat spaga..mia zis instructoru ca tipu cu care am nimerit ia picat pa toti elevii lui si asta din cauza ca ori trebuia sa dai spaga ori dupa cum ziceau altii : ia dat permis unuia si peste 2 saptamani incepatorul ia lovit copilu pe trecerea de pietoni.
cum am picat la traseu desi stiam sa merg bine.. orice faceam .. da mai fa si asa .. pana greseam un pic sau ceva.. dupa 3 parcari laterale perfecte te cam intimidezi.. sau iti tremura mana pa volan.. 2 intoarceri 3 plecari din rampa...
a 2-a oara am luat 23 de puncte la sala .. la practica mi sau scazut 6 puncte ca am mers incet.. erau gropi imense.
ambele trasee le-am dat la carol pe straduta aia plina de gropi.turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
24, mi-a anulat una (era frig si am facut x-ul pe laturi ca tremuram, ne tinusera in ger o ora pana sa ne lase sa intram) , am luat din prima traseul.
Cat despre cei care nu stiu sa conduca... no comment. Mai ales la cei care isi iau masini SH pe care scrie BMW si masina are vro 20 de ani si o ambaleaza de o ia naiba si se dau mari shmecheri. Cunosc pe cineva asa, si la ce vechime are masina aia trec cu loganul pe langa el de nu se vede, in timp ce fumez.Last edited by andrei.avasi; 11 May 2008, 14:27.Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM
Comment
Comment