If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara
Haios ca am facut azi cate un chestionar cu 2 colegi de serviciu- de la firma concurenta: eu carnet de un an, unul de 2 si al treilea de 9 ani, profesionist...Eu 21, cel cu permis de 2 ani, 21, profesionistul 17! Culmea, tipul conduce super bine, in orice fel de conditii...Care sa fie explicatia?
p.s.-Chestia cu intrebarile de mecanica e cam idioata in conditiile de azi, cred eu.
Adevarat ... Ce-mi trebuie mie sau mai bine zis ce-i trebuie unei cucoane sa stie la ce temperatura este lichidul de racire cel mai eficient ... Doar nu sta femeia cu termometrul in el ...
26 sala...A 3a oara...
prima : 21 pct
a doua : 23 pct sala,lovit usor bordura la garare (se considera accident)....Picat..Luam din a 2-a dar m-a mancat pe mine undeva sa mai dau juma de m in spate ca mi se paruse ca lasasem prea mult spatiu
si ultima
26pct si 0 strada penalizare
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
S-a intamplat in toamna anului 2003, cand terminasem liceul si intrasem la facultate, ambele din prima . Sala luata tot din prima cu 23 si traseul...Traseul a fost ca sa nu fie. Dar a fost bine si la traseu. Am dat traseul pe alta masina decat cea pe care am sofat la scoala.
Sala 24 din prima (am dat pe calculator , au fost 2 intrbari de care nu eram sigur de raspuns asa ca le-am pus la sfarsit; pana acolo n-am gresit nimic iar cand am ajuns la ele nu am platit cu aceeasi atentie ca pana acolo deja il luasem) iar la traseu, 2 greseli am avut tot din prima ...Insa ma tinut 57 de minute(cronometrat) va vine sa credeti?? Instructoru cu care am facut se speriase , credea ca am facut vreo prostie(crash). Dar totu' e bine cand se termina cu bine!
Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Pentru unii asi zice ca ii intereseaza numai fata masini ,spatele nu,pe altii poate numai locul din stinga fata ,pe altii bancheta spate,daca e aiurea sau nu modul in care se sustine azi examenul (sala) nu cred ca e cineva in masura sa faca comentarii de genul "ce ma intereseaza pe mine la ce temperatura e normal sa fie lichidul de racire" pai daac nu stii la ce temperatura maxima trebuie sa fie ,la ce temperatura e normal sa ajunga ,ce e ala termostat si ce rol are si multe altele asemenea,inseamna ca nu ai ce te crede sofer, "lucrezi" cu ceva ce niciodata nu vei sti ce face si cum sa o exploatezi. Pe multi din cei care dau acuma ex. Nu-i intereseaza decit "birjaritul", altceva nu se lipesc de ei,de aici si nr mare de accidente,oricum daca esti bine pregatit nu ai de ce sa-ti faci griji.............................................
Eu am facut 26, am prins cel mai usor chestionar posibil, nu imi venea sa cred nici mie. La traseu am facut ceva greseli minore, dar m-a salvat o parcare cu spatele care mi-a iesit perfect. Acum am facut si eu doua chestionare ale unui prieten care vrea sa dea de permis si am facut17 si 19...
niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Mai am pana fac varsta sa dau examenu mai am 5 ani pana fac 18 ani (adica pana sa pot da examenu) ..... O sa va zic atunci (daca nu se desfinteaza forumu` )
P.S masina stiu sa o cunduc ) chear plec de pe loc foarte bine la fel si cu schimbatu vitezelor ;)
Cica a baut sa-si faca curaj sa intre la examen. Mai tarziu o sa spuna ca a baut sa-si faca curaj sa intre in trafic..
Si trei lucruri nu-mi plac: berea calda, porcul slab si femeia beata .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment