Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Haios ca am facut azi cate un chestionar cu 2 colegi de serviciu- de la firma concurenta: eu carnet de un an, unul de 2 si al treilea de 9 ani, profesionist...Eu 21, cel cu permis de 2 ani, 21, profesionistul 17! Culmea, tipul conduce super bine, in orice fel de conditii...Care sa fie explicatia?
    p.s.-Chestia cu intrebarile de mecanica e cam idioata in conditiile de azi, cred eu.
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Adevarat ... Ce-mi trebuie mie sau mai bine zis ce-i trebuie unei cucoane sa stie la ce temperatura este lichidul de racire cel mai eficient ... Doar nu sta femeia cu termometrul in el ...

Comment

• 23 din prima
        sigpic
        !

Comment

• Eu am luat n 2006 22 de puncte muncite. Sunt mandru de ele!!!
          Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

• 26 sala...A 3a oara...
            prima : 21 pct
            a doua : 23 pct sala,lovit usor bordura la garare (se considera accident)....Picat..Luam din a 2-a dar m-a mancat pe mine undeva sa mai dau juma de m in spate ca mi se paruse ca lasasem prea mult spatiu
            si ultima
            26pct si 0 strada penalizare
            Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• S-a intamplat in toamna anului 2003, cand terminasem liceul si intrasem la facultate, ambele din prima . Sala luata tot din prima cu 23 si traseul...Traseul a fost ca sa nu fie. Dar a fost bine si la traseu. Am dat traseul pe alta masina decat cea pe care am sofat la scoala.
              sigpic

Comment

• Sala 24 din prima (am dat pe calculator , au fost 2 intrbari de care nu eram sigur de raspuns asa ca le-am pus la sfarsit; pana acolo n-am gresit nimic iar cand am ajuns la ele nu am platit cu aceeasi atentie ca pana acolo deja il luasem) iar la traseu, 2 greseli am avut tot din prima ...Insa ma tinut 57 de minute(cronometrat) va vine sa credeti?? Instructoru cu care am facut se speriase , credea ca am facut vreo prostie(crash). Dar totu' e bine cand se termina cu bine!
                Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

• 57 Minute?!
                  Cred ca te saturasei.
                  sigpic
                  !

Comment

• Pentru unii asi zice ca ii intereseaza numai fata masini ,spatele nu,pe altii poate numai locul din stinga fata ,pe altii bancheta spate,daca e aiurea sau nu modul in care se sustine azi examenul (sala) nu cred ca e cineva in masura sa faca comentarii de genul "ce ma intereseaza pe mine la ce temperatura e normal sa fie lichidul de racire" pai daac nu stii la ce temperatura maxima trebuie sa fie ,la ce temperatura e normal sa ajunga ,ce e ala termostat si ce rol are si multe altele asemenea,inseamna ca nu ai ce te crede sofer, "lucrezi" cu ceva ce niciodata nu vei sti ce face si cum sa o exploatezi. Pe multi din cei care dau acuma ex. Nu-i intereseaza decit "birjaritul", altceva nu se lipesc de ei,de aici si nr mare de accidente,oricum daca esti bine pregatit nu ai de ce sa-ti faci griji.............................................

Comment

• 25 // 24 cu 11 // 26 cu 11.

Comment

• Eu am facut 26, am prins cel mai usor chestionar posibil, nu imi venea sa cred nici mie. La traseu am facut ceva greseli minore, dar m-a salvat o parcare cu spatele care mi-a iesit perfect. Acum am facut si eu doua chestionare ale unui prieten care vrea sa dea de permis si am facut17 si 19...
                        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

• Mai am pana fac varsta sa dau examenu mai am 5 ani pana fac 18 ani (adica pana sa pot da examenu) ..... O sa va zic atunci (daca nu se desfinteaza forumu` )

P.S masina stiu sa o cunduc ) chear plec de pe loc foarte bine la fel si cu schimbatu vitezelor ;)

Comment

• Intrebare

Va lua vreodat' fata asta permisu' de conducere?
                            Sorry de offffff-topic! (desi nu prea e,,,)
                            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Cica a baut sa-si faca curaj sa intre la examen. Mai tarziu o sa spuna ca a baut sa-si faca curaj sa intre in trafic..
                              Si trei lucruri nu-mi plac: berea calda, porcul slab si femeia beata .
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• 23 din prima la sala, la traseu am avut decat o nesemnalizare

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google