Eu am luat acum 6 ani 23 si m-am pus pentru prima data sa citesc in seara dinaintea examenului, asa ca a fost o mare surpriza pentru mine ca l-am luat din prima
Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara
Collapse
X
-
25p, la traseu am balbait putin o parcare laterala cu spatele dar am reusit-o si am luat din prima. Si eram disperat ca mi se oprea motorul din 5 in 5 minute (era benzina foarte proasta) si o sa creada politaiul ca e vina mea. M-am linistit ca la intoarcere i s-a oprit si lui ( a banuit omul ceva si s-a urcat si el la volan).
Klipakis ai patit-o ca-n filme.
Am uitat sa precizez ca a fost acu' 12 ani. Acum daca dau din nou sala cu ce stiu pic cu succes.Last edited by 2fast4u; 23 June 2007, 08:52.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
22 puncte la sala. Gresit prima parcare laterala cu spatele, a 2-a iesit perfect, m-am balbait putin la o garare = in total 16 puncte de penalizare. Daca mai uitam sa-mi pun si centura de siguranta eram picat. Am avut noroc si am luat, totusi, din prima cu un examinator calificat ca fiind "al dracu'".
"Aventura" e ca am terminat scoala la 2 ani dupa ce am inceput-o, si am dat de permis la 4 luni dupa ce mi-am cumparat masina. Turbam cum ma uitam la ea in fata blocului, dar nu m-am riscat, fara permis, pe drumurile publice. Acum sunt fericit cu Loganul meu si am un chef de duca....
Comment
-
24 din prima la sala. orasul a mers ok, nu mi s-a cerut sa fac intoarceri, parcari si manevre dubioase, in schimb m-a purtat politaiu' pe niste strazi inguste de mi-a intrat morcovu-n ... . mai ales ca am facut scoala in baia mare pe o dacie de 2 ani si am dat examenul in satu mare pe o dacie de 18 ani. important e: permis luat din prima si punctaj la sala rezonabil
p.s.: sa mor daca mai stiu ce am gresit la sala...
Comment
-
sa va zic cum sta treaba
prima data am luat 17 puncte ca nu facusem decat chestionare fara cartea galbena
a 2-a oara am luat 25 sala si instructoru a facut pe nemernicu si a venit cu alta masina la examen si am picat orasu ca ma uitam la pedale ca nu se apasau bine si nu am acordat prioritate
a 3-a oara am luat 25 sala si orashu fara nici o penalizare ( asta dupa ce am facut 1 sedintza de condus pe un logan pe care am si dat examenul )
deci facem o medie 17 +25 +25 /3 = 22.3(3) , asta e punctaju meu )
am uitat sa specific cand am dat a 2-a oara facusem scoala pe opel vectra din 94' si ala a venit cu un fiat brava diesel (nici macar TD) de cand lumea
ps: sry pt double post dar se pare ca nu pot edita decat in maxim 5 minute dupa ce am postat si deja a trecut timpul ...Last edited by Marius; 10 September 2007, 10:45.
Comment
-
acum 13 ani invatam sa dau pentru carnet. n-am ajuns sa citesc cartea pina la final, asa ca am picat prima data cu 21. rusinica. dar pe atunci erau fomeile prioritare pentru mine
a doua oara am luat cu 23 sau 24, nu mai stiu. oricum, am reusit sa citesc cartea pina la capat. am prins ultimul examen cu sala si poligon.
acum 1 an am dat si am luat cu 25 puncte pentru A.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment