sala 23 puncte, traseu 0 puncte penalizare (mers cam 5 km prin oras + 1 parcare cu spatele)
Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara
Collapse
X
-
Eu am dat numai pe calculator, prima oara am picat cu 21 la ultima intrebare (ma zgariam pe ochi) iar a doua oara am luat cu 25 sala. La traseu n-au fost probleme, 13 puncte penalizare si l-am luat ok, nu i-a placut mersul cu spatele ca pe banda 2 circula lumea iar pe 1 ca mergeam prea tare, facea nenea ala la mine "daca intra cineva in noi?".
Comment
-
prima 17, si am invatat mai tot timpul, a 2-a oara 21, imi venea sa imi rup parul din cap, aici deja mai lasasem invatatul, iar a 3-a 23 si pot spune ca deja numai invatasem mai nimic decat cateva chestionare facute desi a 3-a am dat pe calc iar la traseu, un viraj la stanga si un mers cu spatele si.. Admis Sarbatori Fericite )) ca era aproape de sarbatori .
Comment
-
eu l-am luat cu 25,din prima...in 98.orasul a fost o aventura ,dar fara greseli.faza cea mai tare a fost la terminarea traseului cand tov.militian (era seful circulatiei din oras si tare ,,caine,,)m-ia zis sa parchez lateral.bun o fac ca la carte ,se uita totu ok.in spate era un alt baiat (eram doi pt oras).si tov militian ii spune ca a luat permisu se da jos si raman eu ,incepe cu ai grija cum conduci etc etc,in final imi da buletinu si -mi zice ca am permisu...iau buletinu si ma dau repede jos de bucurie...cand duppa cateva secunde aud ca ma striga tovmilitian:bai ,vino in p...mea si muta masina ca nu pot sa ma dau jos....faza e ca bordura era ceva mai inalta decat normal si cum masina era parcata la cm nu putea sa deschida usa sa coboare.imaginati-va cum toti instructorii si majoritatea persoanelor prezenta au inceput sa rada de tov sef de la circulatie....ha ha ha i-am tras-o.
Comment
-
In 99 am dat B si C,le-am luat din prima , 26 la B si 10 din 11 la C..( dar am avut ore de legislatie rutiere,teoria conducerii auto si psihologia conducerii auto 3 ani la profesionala)..in 2006 am dat completare la categorie pentru E , aici am dat de 2 ori,prima data am luat 26 cu 10 si m-a picat nenea cu sapca pentru ca cica mergeam prea tare cu un Saviem + remorca ...( eu lucrand pe un Iveco Eurocargo tector 75E15 din 2002,limuzina pe langa saviem ) a doua oara am luat 25 si 11 cu reusita la traseu ( am mers mai usor cu antichitatea )sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment