Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sala 23 puncte, traseu 0 puncte penalizare (mers cam 5 km prin oras + 1 parcare cu spatele)

Comment

• il am de 1 an, picat de doua ori si a treia a fost cu noroc
      in oridine 21 20 25
      orasu luat din prima fara...

Comment

• re

prima oara l-am picat cu 19 iar a doua oara l-am luat cu 25 iar la traseu nu am avut probleme , doar k am oprit motoru in sensu giratoriu odata

Comment

• am obtinut din prima permisul in 2006 cu 23 de puncte la sala si traseul fara probleme(strand dr taberei)!

Comment

• Eu am dat numai pe calculator, prima oara am picat cu 21 la ultima intrebare (ma zgariam pe ochi) iar a doua oara am luat cu 25 sala. La traseu n-au fost probleme, 13 puncte penalizare si l-am luat ok, nu i-a placut mersul cu spatele ca pe banda 2 circula lumea iar pe 1 ca mergeam prea tare, facea nenea ala la mine "daca intra cineva in noi?".
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Eu am dat si pe hartie si pe calculator pe hartie am dat cat.B si cat. C,CE pe calculator mi se pare mult mai cinstit pe calculator fata de hartie parerea mea!

Comment

• prima 17, si am invatat mai tot timpul, a 2-a oara 21, imi venea sa imi rup parul din cap, aici deja mai lasasem invatatul, iar a 3-a 23 si pot spune ca deja numai invatasem mai nimic decat cateva chestionare facute desi a 3-a am dat pe calc iar la traseu, un viraj la stanga si un mers cu spatele si.. Admis Sarbatori Fericite )) ca era aproape de sarbatori .

Comment

• eu l-am luat cu 25,din prima...in 98.orasul a fost o aventura ,dar fara greseli.faza cea mai tare a fost la terminarea traseului cand tov.militian (era seful circulatiei din oras si tare ,,caine,,)m-ia zis sa parchez lateral.bun o fac ca la carte ,se uita totu ok.in spate era un alt baiat (eram doi pt oras).si tov militian ii spune ca a luat permisu se da jos si raman eu ,incepe cu ai grija cum conduci etc etc,in final imi da buletinu si -mi zice ca am permisu...iau buletinu si ma dau repede jos de bucurie...cand duppa cateva secunde aud ca ma striga tovmilitian:bai ,vino in p...mea si muta masina ca nu pot sa ma dau jos....faza e ca bordura era ceva mai inalta decat normal si cum masina era parcata la cm nu putea sa deschida usa sa coboare.imaginati-va cum toti instructorii si majoritatea persoanelor prezenta au inceput sa rada de tov sef de la circulatie....ha ha ha i-am tras-o.

Comment

• anul trecut in august am fost sa dau prima data si am picat cu 19...nu invatasem infractiuni si contraventii...apoi m-am apucat de invatat si a 2-a oara l-am luat cu 26 mi se parea chestionarul foarte usor

Comment

• Am luat 26 de puncte la teorie.
                      http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

• 21. cel mai fericit
                        [desi in ultimele 2 zile inainte de examen facusem toate 660 de grile din carte fara greseala. dar nu m-a mai interesat ce gresisem, aveam carnet ;)]

Comment

• Am picat cu 14 puncte
                          Pe 26 (Marti) dau dinou.

Comment

• In 99 am dat B si C,le-am luat din prima , 26 la B si 10 din 11 la C..( dar am avut ore de legislatie rutiere,teoria conducerii auto si psihologia conducerii auto 3 ani la profesionala)..in 2006 am dat completare la categorie pentru E , aici am dat de 2 ori,prima data am luat 26 cu 10 si m-a picat nenea cu sapca pentru ca cica mergeam prea tare cu un Saviem + remorca ...( eu lucrand pe un Iveco Eurocargo tector 75E15 din 2002,limuzina pe langa saviem ) a doua oara am luat 25 si 11 cu reusita la traseu ( am mers mai usor cu antichitatea )
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• Am dat joia trecuta si am luat cu 25.Astazi am dat orasul,in 10 minute am fost gata.Mai am C si CE.
                              Cumpar volan de Duster

Comment

• pfff)...25 de puncte..la oras nu mai stiu..(17 decembrie 2009) super-incepator)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google