Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu am luat acum 6 ani 23 si m-am pus pentru prima data sa citesc in seara dinaintea examenului, asa ca a fost o mare surpriza pentru mine ca l-am luat din prima
    sigpic

Comment

nu mai stiu exact...dar am votat 24...dar am permisul de 17 ani

Comment

eu 22 sau 23 oricum la limita

Comment

eu nu pot sa votez sunt ultima serie care a dat examen pe chiestionarele cu 30 de intrebari si 46 de puncte

46 de puncte in Decembrie '82

Comment

25p, la traseu am balbait putin o parcare laterala cu spatele dar am reusit-o si am luat din prima. Si eram disperat ca mi se oprea motorul din 5 in 5 minute (era benzina foarte proasta) si o sa creada politaiul ca e vina mea. M-am linistit ca la intoarcere i s-a oprit si lui ( a banuit omul ceva si s-a urcat si el la volan).
            Klipakis ai patit-o ca-n filme.

Am uitat sa precizez ca a fost acu' 12 ani. Acum daca dau din nou sala cu ce stiu pic cu succes.
            Last edited by 2fast4u; 23 June 2007, 08:52.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

26 ,sub 2 min poligonul si la oras vreo 2 - 3km si a fost ok
              acum 15 ani
              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

22 puncte la sala. Gresit prima parcare laterala cu spatele, a 2-a iesit perfect, m-am balbait putin la o garare = in total 16 puncte de penalizare. Daca mai uitam sa-mi pun si centura de siguranta eram picat. Am avut noroc si am luat, totusi, din prima cu un examinator calificat ca fiind "al dracu'".

"Aventura" e ca am terminat scoala la 2 ani dupa ce am inceput-o, si am dat de permis la 4 luni dupa ce mi-am cumparat masina. Turbam cum ma uitam la ea in fata blocului, dar nu m-am riscat, fara permis, pe drumurile publice. Acum sunt fericit cu Loganul meu si am un chef de duca....

Comment

24 de puncte la sala si 4 puncte penalizare pe traseu (fiindca atunci cand am plecat de pe loc din parcare am virat prea larg si am intrat pe cealalta banda de mers). In august se face anul de cand am dat...
                  sigpic

Comment

25 de puncte din prima si la traseu totul perfect,chiar m-o laudat examinatorul...
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

Prima data am facut 25, pt. cat B la 18 ani.
                      In 2005 am facut 24 la cat. B, 9 la cat,CE si 10 la cat. DE, deci am facut cam 68 puncte.

Comment

24 din prima la sala. orasul a mers ok, nu mi s-a cerut sa fac intoarceri, parcari si manevre dubioase, in schimb m-a purtat politaiu' pe niste strazi inguste de mi-a intrat morcovu-n ... . mai ales ca am facut scoala in baia mare pe o dacie de 2 ani si am dat examenul in satu mare pe o dacie de 18 ani. important e: permis luat din prima si punctaj la sala rezonabil

p.s.: sa mor daca mai stiu ce am gresit la sala...

Comment

sa va zic cum sta treaba
                          prima data am luat 17 puncte ca nu facusem decat chestionare fara cartea galbena
                          a 2-a oara am luat 25 sala si instructoru a facut pe nemernicu si a venit cu alta masina la examen si am picat orasu ca ma uitam la pedale ca nu se apasau bine si nu am acordat prioritate
                          a 3-a oara am luat 25 sala si orashu fara nici o penalizare ( asta dupa ce am facut 1 sedintza de condus pe un logan pe care am si dat examenul )

deci facem o medie 17 +25 +25 /3 = 22.3(3) , asta e punctaju meu )

am uitat sa specific cand am dat a 2-a oara facusem scoala pe opel vectra din 94' si ala a venit cu un fiat brava diesel (nici macar TD) de cand lumea

ps: sry pt double post dar se pare ca nu pot edita decat in maxim 5 minute dupa ce am postat si deja a trecut timpul ...
                          Last edited by Marius; 10 September 2007, 10:45.
                          http://mitzah.labrute.fr/
                          http://c0nstanta.myminicity.com/tra http://c0nstanta.myminicity.com/sec

Comment

acum 13 ani invatam sa dau pentru carnet. n-am ajuns sa citesc cartea pina la final, asa ca am picat prima data cu 21. rusinica. dar pe atunci erau fomeile prioritare pentru mine

a doua oara am luat cu 23 sau 24, nu mai stiu. oricum, am reusit sa citesc cartea pina la capat. am prins ultimul examen cu sala si poligon.

acum 1 an am dat si am luat cu 25 puncte pentru A.
                            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

24puncte ,poligonul 1min/42sec.

Comment

eu am luat din prima cu 21de puncte dar nam fost multumit de nota si mam dus la marire de punctaj si l-am luat din a2a cu 25de puncte...

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google