Originally posted by sonykel
Cate puncte ati luat la sala? Practica, ca practica, dar teoria ne omoara
Collapse
X
-
Aaaa...22 puncte...m-am grabit mi s-au parut intrebarile foarte usoare, m-am grabit (l-am terminat in 5 minute)....cand a venit nenea politistul cu sablonul sa-l corecteze...si a inceput sa incercuiasca greselile...eeee...una, doua, aaa...trei....aaa....patru.....ADMIS!....am crezut ca pica cerul pe mine....am iesit ametit din sala..sa mor de ciuda si mai multe nu...oricum l-am luat din prima, la traseu nu am avut nici o penalizare. Asta se intampla acum...11 ani
Comment
-
Originally posted by crististreuleasonykel, FLORYN, sinteti teroare
si dupaia ma-m facut baiat ``gigea si devreme acasa``
nu am decat o amenda la activ ptr berlina busita...
si o spaga ptr trecut pe rosu...
si toate astea in prima saptamana...
in a2a nam mai condus ca masina era tot in stalp...
si din a3a nu mai am probleme si deja ating 100de mii
sigpic
Comment
-
eu l-am luat din prima cu 25 dar mi-l doream enorm de mult ..in scoala de soferi nu am facut de cat 14 ore ...eram foarte grabit dar eram deja expert pentru ca mi-a placut foarte mult ....instructorul imi spunea ca ii consm benzina ca un incepator trebuie sa mearga pe banda 1 cu 30km/k nu cu 60km/k si pe banda a 2 sau a 3 a ...dar cine il auzea ??? eu sigur nu
Comment
-
te-ai miscat repede la poligon si maxim la sala, bun asa , felicitari
nu mai citati postul anterior!Last edited by crististreulea; 8 October 2007, 08:02."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
thanks man!
nu mai citati postul anterior!Last edited by crististreulea; 8 October 2007, 08:02.
Comment
Comment