cauza inteleg ca sunt copiii care se urca pe ea, nu pomul. Si eu am fost copil, ma mai urcam si prin copaci dupa una-alta - dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa ma urc pe vreo masina. Tine de o minima educatie si de bun-simt.
Cum Sa "scap" De Un COPAC?
Collapse
X
-
Daca mut masina iau locul altuia, practic e masina langa masina sau chiar daca o dau cu 30cm mai inainte nu mai pot ceilalti intra in garaj, e un loc mai ciudat de parcare, ma marginesc 2 garduletze mici, iar cei care intra la locul lor de parcare trec la "milimetru-vorba vine" unu de altu, noroc ca am niste vecini capabili care stiu sa conduca o masina. Din pacte unul dintre ei nu e asa de bun sofer incat vechea dacie mi a atins-o de 3ori iar acum loganu o data, Acum intelegeti ca nu pot muta masina, iar copiii vorba cuiva tine de respect sa fii civilizat... ei bine la mine in Vaslui nu e deloc asa, niste nesimtziti de mici - asta se trage de la parintii lor aia lipsiti de scoala, injura oameni de 50de ani daca le atrage atentia vreo unu care are masina pe acolo.
Chiar un vecin cu cielo isi parcheaza masina alaturi tot sub un copac, un cires. Intr-o zi i-a surprins pe niste copii de vreo 12ani cum se dadeau jos din copac direct pe cupola masini, iar cand le-a atras atentia i-au zis "nene sa ne s... p... "
Comment
-
Si eu zic la fel. Nu taia pomul ca e pacat. Nici nai idee cat timp dureaza sa creasca un copac. Cel mai bine e ca acum e primavara (si ai o scuza) sa-l "tunzi" adica sa-i tai o creaca doua si sa-l restilizezi putin. Mai tarziu o sa-ti aduci aminte cu placere de acest pom cand o sa faci ceva la masina si o sa-ti tina de racoare/umbra.
Comment
-
Mentalitate tipic romaneasca... de ce sa certi copiii sau sa faci reclamatie la politie cand poti turna 2 litri de motorina la radacina pomului. Lord_wader tin sa te anunt ca eu nu am loc de parcare si o las scoasa din viteza... am amandoua stopurile sparte, capota de la portbagaj e in valuri, am vreo 3 urme de la minge pe usi, bara fata si spate facuta praf ca mi-au impins masina in alta, o aripa infundata... etc. Am prins niste copii care facusera din masina mea poarta de fotbal si am o zgarietura de la minge plina de nisip de mai toata frumusetea. Jucau linistiti si cand au vazut ca am deschis masina din telecomanda s-au albit toti. Nu am inceput sa inujur si sa tip ci din contra... le-am explicat cum e mai bine... ca si eu am fost copil si ii inteleg...
Daca vrei sa rezolvi problema elegant fa un gard de protectie inalt de vreo 2 metri in spatele masinii sa vedem cum se mai urca pe el. Solutii sunt... insa nu taia pomul...
In concluzie... oricum ai capota indoita... oricum o sa o revopsesti asa ca nu coneteaza ca ai 1 sau 10 indoituri pe ea... Sau daca vrei sa tai pomul... du-te si planteaza alti 15 intr-un parc si te-ai achitat din punct de vedere moral.Last edited by sinx; 4 March 2010, 03:21.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostSi daca vrei solutii pentru a-ti proteja si masina si copacul pune o poza cu situatia de la fata locului.
Lord pune si tu o poza sau doua sa vedem ce ai tu acolo,observa ca topicul a atins deja 2 pagini si o poza ar fi edificatoare,eventual fa una si copiilor(reconstituire).
Comment
-
Originally posted by irinell24 View PostMa bucur ca ai ales cea mai buna solutie si ales copacul.
Ps poate faci si de o tuica )
Comment
Comment