Dacia Duster De La 10500 La 15600 E (cu TVA)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dacia Duster De La 10500 La 15600 E (cu TVA)

Ce parere aveti despre preturile anuntate de Dacia pentru noua masina DUSTER. Eu cred ca preturile sunt excelente pentru un SUV. Credeti ca or sa aibe vanzari bune in strainatate pentru ca eu in romania nu prea o vad bine la vanzari la felul in care gandeste romanul (masina de teren trebuie sa fie MARE, NEAGRA, NEAPARAT MARCA STRAINA, SCUMPA)
    Pretul de 10500 este la varianta de baza 4X2 pe benzina (1.6 105 CP) iar cel de 15600 la varianta pe motorina (1,5 110 CP). Pretul la masina FULL (toate optiunile - am inteles ca ofera si piele la interior) este de 17600 (cu TVA)
    Last edited by Shaloo; 2 March 2010, 10:33. Reason: UPDATE
    fara linkuri externe

Un pic off topic, dar azi e lansarea oficiala la salonul auto de la Geneva si am primit invitatia de a vedea live la ei pe site dezvaluirea oficiala in jurul orei 15:45 . Asta pentru cei care vor sa vada in premiera .
    On topic preturile par un pic cam mari pentru finisarile pe care le are si motorizarile mici .

Comment

Originally posted by Shaloo View Post
      Ce parere aveti despre preturile anuntate de Dacia pentru noua masina DUSTER. Eu cred ca preturile sunt excelente pentru un SUV. Credeti ca or sa aibe vanzari bune in strainatate pentru ca eu in romania nu prea o vad bine la vanzari la felul in care gandeste romanul (masina de teren trebuie sa fie MARE, NEAGRA, NEAPARAT MARCA STRAINA, SCUMPA)
      Pretul de 10500 este la varianta de baza 4X2 pe benzina (1.6 105 CP) iar cel de 15600 la varianta pe motorina (1,5 110 CP). Pretul la masina FULL (toate optiunile - am inteles ca ofera si piele la interior) este de 17600 (cu TVA)

5100Eu diferenta la aceeasi varianta intre motor pe benzina si motorina? :-) cred ca nu sunt chiar realiste estimarile :P

S.
      I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

M-am exprimat gresit: 10500 este cel mai ieftin model iar 15600 cel mai scump. Daca la modelul de 15600 pui toate optionalele oferite de Dacia (inclusiv pachet PIELE de 400 E) ajungi la 17600 E. Scuze de neintelegerile cauzate.
        Cel mai ieftin diesel este la 12150 E.
        fara linkuri externe

Comment

Difera foarte mult dotarile. Intrati pe site-ul Dacia si aveti acolo configurator.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Shaloo, ok am inteles acum
            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

am ajuns la un pret maxim de peste 18000 euro pe configurator. 1.6 16V 4X4 are norma de poluare euro 5 si 6+1 trepte, iar1.5 dci 110 cp are euro 5 si 6+1 trepte de viteze indiferent de tractiune.
              acum tot ce mai ramane de vazut sunt perioadele de revizie.

LE: masina nu este foarte grea. are intre 1160 si 1294 kg
              si poate intra in apa adanca de 35 cm
              Last edited by bogdan_1984; 2 March 2010, 11:02.
              sigpic

Comment

Un Laureat dci 110 cp 4x4 e 15600 (fara vopsa metalizata). E un pret ok, la limita bunului simt. Cam scumpe accesoriile.
                Era si aici cu Duster, dar lasa ca mai facem un thread nou si vorbim mai multe

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google