Ghici Ce Motorizare Are Aceasta Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pretenii stiu de ce
    e a dracu chestia asta, imi place asa desi stiu ca e rau si termin motorul. dar iti dai seama? un dci in treapta 2 la 100km/h! si nu orice dci, ci un logan dci
    stiu ca nu-i bine si ma mananca sa-i dau, ma apropii de 5.000 si ma chinui... si calc ambreiajul si dau pe urmatoarea treapta. dar totusi, ce senzatie e sa dai treapta 2 la 6000rpm si sa pierd aderenta...
    Cezar tata, dai ceva lui Cristi_Xp cel rau ca sa scap de el si sa nu-mi ia jucaria
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

@crististreulea: Daca nu crapa masina crapi tu intr-o zi in ritmul asta.

@cristixp: rescrie-i limitarea pana nu ajunge el la limita
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

diesel .....dar ce este asa extraordinar?ca sa aprins becul la bord?glumesc dar tot nu arata nimic extraordinar
        sigpic

Comment

Nu esti sanatos fratioare...masina este a ta...o recunosc dupa bordul colantat....nu esti sanatos.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

streu ce bec so aprins in bord? sa te bucuri de ea cat mai mult si grija la radare...
            sigpic #

Comment

Cristi_Xp e cel mai rau de pe planeta si din Romania. ca sa nu mai zic si Timisoara
              mi-a pus la loc limitarea
              kata dog: ce este asa de extraordinar sa ajungi la 6.000rpm cu un diesel? sau ca nici la 6.000rpm tot nu mi-a intrat limitarea? in film nu am ajuns chiar la 6.000, dar cu o seara inainte am trecut de 6.000rpm dar a facut groaznic motorul...
              Last edited by crististreulea; 3 March 2010, 22:55. Reason: Automerged Doublepost
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

prietenii stiu dece )
                sigpic

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google