Home or Logan?...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Home or Logan?...

That is the question...

Deci pe scurt....As avea banii mei sa-mi cumpar un Logan Prestige de 105cp.....ala-mi place mie cel putin....
    Acuma faza e ca, de banii astia + ce-mi mai dau ai mei.....sa zicem c-ar veni un avans de-o gars. in bucuresti....dar sincer n-as vrea sa platesc la ea 30 de ani, cu dobanda variabila...mi se pare cea mai mare tzeapa.....

Voi ce ziceti? Sa-mi iau masina noua, sau sa mai astept , poate mai scad preturile la garsoniere....poate se ieftinesc creditele prin 2009,2010...ca in 2008 am auzit ca vor creste....
    Are vreunu din voi credit imobiliat si a ajuns la faza cu dobanda variabila? Thanks.
    Mai e mult pana departe!

e grea decizia.. eu zic ca pentru o familie e mult prea mica o garsoniera..si costa o gramada de bani..
    sigpic

Comment

Eu zic sa iei masina si sa stai in chirie mai bine, ca e in jur de 150-200 euro o garsoniera in centru, pe luna.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

e grea decizia intr-adevar......familie n-am nici nu cred c-o sa-mi fac prea curand..
        ce vb vere andrei?) eu dau acuma 260E si stau in rahova....in rest sub 300E o gars misto in rahova nu gasesti...eu am noroc.....in centru e minim 350-400E .....
        Mai e mult pana departe!

Comment

decat sa dai chirie mai bine platesti rata (macar e a ta)

Comment

da vere asa m-am gandit si eu......da' vezi tu dupa primul an dobanda e variabila....si citisem prin ziarul financiar ca rata dobanzii de la 9% poate sa creasca la 16%.........ceea ce inseamna ca aproape se dubleaza......pai in cazul asta( si nu m-ar mira) eu nu iau nimic in tara asta de kkt....nici asa nu merita banii..
            Mai e mult pana departe!

Comment

Eu am fost in aceeasi dilema, dar am zis ca dupa nunta reusesc sa platesc creditul pt masina si apoi bag unul pt apartament. Daca te bagi la un apartament sau garsoniera nu iti mai poti permite decat dupa mult timp un alt credit.

Comment

Buna intrebare...chiar nu stiu ce as face... depinde foarte mult si de alti factori in functie de fiecare persoana.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Daca iti faci un credit la o locuinta dupa un anumit timp iti poti face refinantare ...sau gresesc eu?...si iti poti lua si masina...bine nu dupa un an sau doi...eu as merge pe garsoniera...acum nu stiu...asta e parerea mea...masina iti trebuie obligatoriu deci o folosesti zi de zi daca o cumperi?
                  sigpic

Comment

Depinde care-ti sunt prioritatile. Eu am fost in aceeasi situatie ca si tine. Ghici ce-am facut... . Am luat Loganul...

Comment

mi-e cunoscuta situatia, dar nu stiu ce sa-ti zic...daca n-ai de gand sa ramai in tara, ia-ti masina, altfel, daca vrei sa-ti faci familie si sa ramai aici...casa, daca se poate, ceva mai mult de-o garsoniera...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

e zic sa iei masina si sigur peste cativa ani cel putin 2 ani dobanzile mai scad si poti sa faci un credit imobiliar la o dobanda mult mai mica.
                        si plus de alta ce faci cu o garsoniera...e mult prea mica,poate o sa ai si tu copiii...poate mai vin in vizita pe la tine alte persoane...nici nu ai loc asa mai bine optezi pentru un apartament de 2 camere

Comment

Eu zic sa-ti iei casa...muult mai importanta decat masina. Daca nu vrei sa circuli cu Ratb, adu-ti ceva pana in 2000 de euro de afara, o inmatriculezi in BG si cu asta basta.

my 2 cents
                          numar secundele

Comment

@vitriol

ma gandesc la asta de ceva vreme...da' am zis sa aud si alte pareri...

@valeriuciprian
                            stiu de refinantare, da' asta depinde si daca apar credite noi mai performante ptr mine,nu?nu pot sa-mi pun baza in ceva
                            ce nu e sigur...

@sp!ke

sa inteleg ca ai 37 de ani stai cu chirie? Sau ti-ai luat casa de curand?...

@csebalyn
                            momentan ma uit la mine si nu prea ma vad familist.....da' cine stie in 10 ani...?
                            Adevaru e c-as cam pleca din tara daca as avea ocazia, ca-s cam satul de tara asta...

@supercar
                            ai si tu dreptate si eu as vrea 2 camere, dar azi de exemplu, la momentul asta nu mi-as permite decat o garsoniera, la
                            care as plati ca prostu 30 de ani...si zic eu ca nu se merita.....plus ca e si mai riscant cu dobanda variabila, cine
                            stie cat sare in sus? Rata care mi-as permite-o eu acum calculand cu dobanda fixa din primul an e la limita
                            posibilitatilor mele personale, daca mai creste mai sus de atat....i'm in big trouble

@Marius
                            am o dacie berlina 1310 din 1998 care mi-a facut numai necazuri iarna asta...recunosc ca nici nu ma pricep la masini,
                            acum invat cate ceva de pe forumul asta.....oricum...imi trebuie una noua.

Cu casa tocmai am explicat.....e prea riscanta ptr mine dobanda aia variabila.....plus ca sa dau 350-400E pe luna 30 de
                            ani....si poate urca si mai mult de atat dupa primul an.....as fi sclav pe viata!
                            Mai e mult pana departe!

Comment

Originally posted by michee View Post
                              .............
                              @sp!ke

sa inteleg ca ai 37 de ani stai cu chirie? Sau ti-ai luat casa de curand?...
                              .................
                              Casa am, dar nu in Bucuresti.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google