Home or Logan?...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@fascu_ady
    ma intereseaza si pe mine cifrele alea legate de creditul CHF:P
    Mai e mult pana departe!

Comment

Din cite observ, michee,ai vrea sa-ti cumperi casa inainte de casatorie;dar,conform legilor din Romania,chiar daca e a ta,dupa un an,chiar de concubinaj,tovarasa are dreptul la o parte din locuinta...eu cred ca ar fi bine sa participe si ea la plata ei.Cit despre masina,daca acuma nu ai una noua,cind esti tinar si ti-e drag si poti sa te distrezi...la 35-40 de ani va fi duar un mijloc de locomotie.
      Revenind la locuinta,creditele sunt mai bune pt tinerii casatoriti...si oferte continua sa apara.

Comment

0%, pentru primele 6 luni!

Dupa aceasta perioada dobanda va fi variabila si revizuibila la fiecare 3 luni in functie de indicele de referinta BUBOR la 3 luni/ EURIBOR la 3 luni/ LIBOR CHF la 3 luni si marja bancii:

Pentru RON: BUBOR 3 luni + marja Piraeus Bank 3.2%
        Pentru EUR: EURIBOR 3 luni + marja Piraeus Bank 4.6 %
        Pentru CHF: LIBOR 3 luni + marja Piraeus Bank 4.3%

Acum sunt curios daca te hotarasti la masina sau casa, nu de alta dar vad ca tu nu sti ce vrei de la viata, fara suparare! numai bine!

Comment

bah si dac-as zice ca vreau BMW-uri, porsche-uri si vile-n primaverii?Ce-ai zice? Cam greu de realizat,nu?Sa fim realisti...
          Deci tre s-aleg intre masina si casa,nu? daca e intr-adevar o solutie de credit avantajoasa asta cu CHF....poate o sa merg pe asta....dar la conditiile actuale de credit(in euro) ptr locuinta....
          prefer o masina....ce-i asa de greu de inteles?

ps:si pe langa masini si case mai vreau si multe p***e bune la P*LA mea.
          Mai e mult pana departe!

Comment

@michee: Eu nu inteleg... De ce te superi daca primesti raspunsul la o intrebare pe care ai pus-o? Fiecare raspunde in functie de cum gandeste el, de experientele lui de viata.

Tu esti cel ce trebuie sa raspunzi la intebarae "Ce fac?"
            Noi nu putem raspunde decat la intrebarea "Ce as face eu in situatia data?"

no offence
            Logan KissFM 1.5 dC
            B-79-MEF

Comment

Cu riscul de a ma repetaistreaza-te cit esti tinar....amintirile ramin.Da-i inimi ce ti cere.Situstia materiala nu e totul.Si chiar daca-ti iei casa, sufletul tot la masina-ti ramine,si ai sa te caiesti......eu nu puteam sa dorm cind ma gindeam la o masina noua cu care sa nu-mi fac griji cind plec la drum.

Comment

@florin_bgdn
                absolut. atata timp cat raspunde punctual la intrebare.
                raspunsuri de genul "nu stii ce vrei de la viata" mi se par useless.
                Daca zic ca vreau si casa si masina imi poate oferi cineva solutia sa le obtin pe ambele odata? CLAR NU!!!
                Deci discutam de cifre reale si lucruri concrete aici ....sa ne rezumam la astea!

Inc-o data sa fie clar: Cum nu da Tiriac 3000E pe un pulovar care e clar ca nu-si face banii.....nici eu nu vreau sa dau 80 de mii E pe o garsoniera care nu-si face banii. Atata timp cat smecherii stau in vile RAPPS si platesc 3 lei chiria, mai putin ca la gars. mea in Rahova eu de ce sa muncesc ca prostu toata viata sa le dau bani la umflatii astia din banci?
                Mai e mult pana departe!

Comment

Eu unul nu m-as uita la ce face tiriac sau parlamentarii chiriasi la RAPPS. Ca nu are rost sa ma compar cu ei, si face si rau la "motoras".

Eu ma compar cu un "oarecare", pentru ca asta si sunt.

Si ca sa fiu ontopic, eu am preferat sa imi iau casa (bloc, nu e vila, am zis deja ca sunt un oarecare) si sa mai merg 2 ani cu minunea din 1991, cu numere de DB, luata din targ de la Pitesti, si in care bagam in loc de benzina o substanta ce se vindea la mine in zona ca diluant. Si am avut in felul asta si cu ce sa car sacii (pardon, zecile de saci) de moloz, care s-au adunat de la restaurare.

Inca un aspect: Pretul se face (cica) din raportul cerere-oferta. Asa ca daca cererea e mare, si oferta va fi scumpa. Iar cum nu prea cred ca se ridica apartamente in ritmul in care vin oamenii spre Bucuresti... tragi tu concluziile.

Si in final: un credit cu dobanda variabila, dar la care stii formula de calcul e foarte bun: BUBOR si EURIBOR sunt rate internationale, pe care nu le modifica o banca oarecare la bunul plac. Asa ca un credit cu o dobanda de X% (X-fix) + EURIBOR e destul de insensibil la bunul plac al bancii.

Astept pietrele
                  Logan KissFM 1.5 dC
                  B-79-MEF

Comment

ce zici tu e corect, eu voiam sa zic doar ca nu-mi place sa-mi trag tzeapa singur(referitor la Tiriac si altii).
                    stiu cum se fac preturile, nu m-astept sa scada prea curand.....asta inseamna ca-si merita banii??Eu zic ca nu...

stiu ca indicii aia variaza in conditii care nu depind de banci.....dar tocmai citeam intr-un articol ca indicele LIBOR a avut un minim de 1% si maxim de 7%
                    deci daca banca avea DAE= marja bancii + LIBOR ,unde marja bancii era 6%
                    inseamna ca puteai sa iei un credit cu DAE initial de 7% si apoi cand LIBOR sarea la 7%
                    aveai DAE de 13%.........aproape DUBLU!
                    Mai e mult pana departe!

Comment

Bah stiti ceva?gata ca m-am hotarat!
                      eu nu vreau sa am de-a face cu nici o banca din Romania in conditiile actuale!
                      Cand o fi si la noi dobanda fixa ca afara sa stiu dinainte ce si cum atunci discutam de casa. Pan'atunci prefer sa platesc sa dau o chirie, da sa bag bani in buzunare la altii,(cel putin stiu cat dau pe luna), decat sa semnez un contract cu, camatarii astia. Thanks ptr sfaturi imi iau masina!!!
                      Mai e mult pana departe!

Comment

Stii ceva. Daca in Romania o sa fie cum e in vest, peste cativa ani (cei drept mai multi) o sa te miri ca ai vrut sa-ti iei casa. Ca ei nu prea se streseaza cu proprietatea, multi prefera chiria pentru mobilitate. Apropo ce masina i-ti iei?
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Stiu Rocri asa e.....numai noi suferim de boala asta cu "sa fim proprietari, sa am casa mea"....
                          eu si-asa am schimbat diverse garsoniere prin bucuresti.....si cred c-o sa mai schimb....in functie de job. e misto si jobu actual da' se poate si mai bine. Si cum e bine sa ai casa aproape de job in Bucuresti, din cauza traficului.....nu-i graba.
                          Mai e mult pana departe!

Comment

Logan Prestige de 105 cai, ce masina sa-mi iau?
                            apropo.......eu fiind din Galati, o sa trebuiasca s-o inmatriculez acolo cred,nu?
                            Mai e mult pana departe!

Comment

Prestige DCI.

Comment

e mai scumpa cu o mie de euro....chit ca ea consuma mai putin.......dar oricum eu nu merg foarte mult cu ea.....
                                Mai e mult pana departe!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google