Revizii Generale

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizii Generale

Buna ziua asi avea si eu o propunere:avind cumparat un logan la mina a doua nu am carte service la el si cred ca in situatia mea sunt mai multi , nu poate cineva care are carte service sa faca un post in care sa scrie :la revia de 10 000 se inlocuiesc :ulei , etc, la revizia de 20 000 ulei etc la revizia de 100 000 distrbutie etc. sa stiu si eu dinainte spre ex. la revizia de 60 000 ce se inlocuieste. Va multumesc

Salut.
    La 60.000 sau 4 ani se schimba distributia-obligatoriu
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

In primul rand mai exista threaduri in care se discuta aceste probleme ......dar o sa iti zic in mare cam ce se inlocuieste ......revizia la Logan este la 15.000 km sau 12 luni ....la fiecare revizie se inlocuieste ulei motor + filtru ulei + filtru aer.
      Distributia se schimba la 60.000 km sau 4 ani , lichid racire la fiecare 3 ani , lichid frana la fiecare 4 ani ulei cutie viteze undeva pe la 90.000 km ...cam asta ar fi ce ai mai imp de schmbat in rest iti recomand sa mai faci si un control rampa - adica o verificare la trenul de rulare , frane din cand in cand sa fi sigur ca e totul ok
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

se continua aici
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google