Originally posted by Seba
View Post
Discutii Cu Subsemnatu'
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@Seba, am si eu o nedumerire cu atasarea pozelor. De ce le posteaza stramb pe forum? Le-am intors in toate felurile dar postate apar tot cum vor ele. In topicul cu soferii enervanti mi-a postat o poza de doua ori fara sa am posibilitatea, la editare, sa sterg una din ele. Poti sa ma lamuresti?
Merci.
Comment
-
Edit-Go Advanced, dupa care in subsol ai "Optiuni Aditionale", iar din chenarul "ataseaza fisiere"; le stergi. Nu stergi din chenarul unde ai postul; de acolo nu poti sterge poze, doat textul.Last edited by IancuMIC; 21 December 2016, 11:48.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
daca aveam tatra 8x8 la modul serios imi luam cate doua din fiecare. chiar nu glumesc. la logan insa imi iau acum doua, ca mai am doua bune pana anul viitor, apoi o sa ma reorientez probabil pe all-season.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Comment
-
nu-s eu sefu' ala care schimba bannere cristi_xp e tartorul, ca sa zic asa. si daca tot e sa fiu sincer pana la capat, nu stiu cine se (mai) ocupa de designul forumului...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment