If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Moderator urma sa fiu acum ceva ani, dar i-am dat unuia cu flit si s-a ajuns la concluzia ca-s prea nelinistit.
Nu pot accepta job-ul, ca inchid forumul din lipsa de clienti daca-mi pun capul.
Topicul nu e greu sa-l deschid, dar e mai bine ca injuraturile sa fie diluate pe mai multe topicuri.
Eu am senzatia ca tu ti-ai asumat postura asta si chiar iti place; altfel te-ai fi intrebat DE CE? Odata gasit raspunsul, poate ca vei fi considerat ca ceva nu e tocmai in ordine; si atunci... Zic si eu.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Paiu raspunsul il stiu: pentru ca oamenii preiau criticile pentru un fier, recte masina, ca fiind adresate lor, ca proprietari.
Si de la o discutie impersonala, raspunsurile devin personale. Ca de unde stiu eu, de prost ce sunt, ca masina nu e buna? Simplu: de la masina mea, de la alta pe care am condus-o si tot asa.
Oi fi eu prost ca noaptea ca nu vad ce masina buna e Dacia, dupa cum zic unii, dar aia care zic am impresia ca traiesc pe parte nevazuta a Lunii.
Nah, nu ma apuc eu sa educ lumea. Asta e treaba moderatorului.
Sa nu-l cunosti si pe fratele tau cu aceeasi gandire, la o mica intalnire in trafic. Sunt sigur ca l-ai felicita ca si-a facut cea mai ieftina asigurare, de care, ghinion, trebuie sa te folosesti.
Apropo de cum iti exprimi opinia in legatura cu ceva, gen "fratele tau" , si sunt convins ca n-a fost nici o jignire intentionata dar totusi , cuvinte de genul ala pot isca un flame!!
Last edited by prometheus; 11 November 2016, 14:09.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Si de la o discutie impersonala, raspunsurile devin personale. Ca de unde stiu eu, de prost ce sunt, ca masina nu e buna? Simplu: de la masina mea, de la alta pe care am condus-o si tot asa.
In fine, eu urmarind de ceva vreme forumul asta, imi permit sa spun, fara a avea pretentia ca e un sfat, ceea ce am mai spus; conteaza foarte mult CUM spui anumite lucruri.
In rest ce sa zic; ne adaptam lumii in care traim. Incercarea de schimbare trebuie sa inceapa cu noi insine.
Dacă nu îţi place ceva, schimbă acel lucru dacă nu îl poţi schimba, schimbă-ţi atitudinea.
Si cu asta inchei; Seba repet, sterge te rog tot ce crezi de aici. Ti-am facut varza si tie topicul asta.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
In fine, eu urmarind de ceva vreme forumul asta, imi permit sa spun, fara a avea pretentia ca e un sfat, ceea ce am mai spus; conteaza foarte mult CUM spui anumite lucruri.
Mai conteaza si CUM vrea cineva sa citeasca.
Zic: Dacia nu e masina nu e buna.
Alticneva: Eu am Dacia, deci ma faci fraier.
Eu ce sa mai spun?
Daca as spune: deh, daca te simti...,
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment