If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bah, voi vorbiti cu mine? ...va'n c@# de neseriosi
mrv, ar trebui sa vin, am avut si intentia, dar din pacate nu s-a finalizat. am senzatia ca ceva vreme inca n-o sa vin si nu depinde de cine merge si cine nu la intalniri, pur si simplu conjunctura nu-mi permite.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
da, m-am si intalnit cu el prin oras cand mergea cu ea. eu i-am lasat masina cu o seara inainte, am luat-o inapoi a doua zi dimineata. nu i-am dat ban de amorul artei si nici n-am nimic personal cu baiatul, chiar suntem amici.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
de unde ai dedus? cred ca-s doar obosit. cel putin, nu ma simt nervos. oi fi avand o pasa mai proasta si nu realizez, nu contest...
daca vezi ca bat campii cu gratie, fara nici o suparare, trage-ma de maneca sa-mi revin
da, acolo recunosc ca n-am folosit un limbaj prea academic faza tare e ca m-am uitat de doua ori la post inainte sa-i dau "verde", exact la fraza aia. dupa prima citire am si cosmetizat-o, ca altfel sarea tot forumul pe mine ca dau exemplu negativ de comportament. nu support hotii, prostii si hotii prosti, nesimtitii, in general. si mai tre' sa recunosc si ca am "abuzat" un pic de posibila scuza ca si moderatorii sunt tot oameni. chiar asa, toti avem mici scpari cateodata, nu?
Asa e. Cateodata avem scapari. Unele intentionate
Ti-am urmat indicatiile si te-am tras de maneca. Sper ca n-o sa consider abuz daca mai scriu pe aici cand mi se pare (sau nu mi se pare) ca trebuie sa-ti "distrag atentia" [emoji4]
... ... daca dupa ce studiati un pic si nu gasiti ce cautati, orice user poate face orice topic. chiar si in orice sectiune, e treaba moderatorilor sa aprobe topicul si sa-l mute unde trebuie daca a fost deschis in sectiunea gresita. nu ma intelege gresit, dar ati cam stat sa va pice para malaiata
unul si al doilea. Recunosc ca nu am cerut sa fie sters ci inchis (ceea ce s-a intamplat) dar ar fi fost mai "economic" pentru forum sa fie mutate posturile folositoare in celalalt si apoi sters.
Daca nu te superi, te-as ruga pe tine sa te ocupi de asta. Multumesc.
am raspuns pe topicul repsectiv ca deseara sau cand o s am timp, o sa incerc sa fac ordine. de la lcuru nu prea "pup" mai mult de cateva minute forumul, asa, printre picaturi si nu m-as apuca de o treaba pe care stiu ca n-am cum s-o termin calumea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment