subsemnatu` , raspunde-mi si mie http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=544
Discutii Cu Subsemnatu'
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by flavius1991 View PostSeba, am nevoie de nițel ajutor... Ai idee cum se fac firmele luminoase să licăre după o anumită secvență predefinită? Ca la instalațiile de brad, ceva de genul. E nevoie de ceva microcontroller programabil? Mersi!
Comment
-
@adimrv: nu vin, tocmai ca n-am motiv
@sonykel: nu dispera, sterge cu o perie si da cu putina vaselina. s-o fi dus dracu etansarea plasticului pe borna, de la frig (inghet-dezghet).
@mumus: nu stiam ca altii nu-mi pot vedea numarul, atata timp cat eu il vedeam acolo. scuze. pt cine-i curios, 0726 735 561. iar numarul masinii e CS-06-GGB. multumiti acum?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
intrebarea suprema .....,de ce moderator in retragere?
Comment
-
Originally posted by Seba View Post@adimrv: nu vin, tocmai ca n-am motiv
@sonykel: nu dispera, sterge cu o perie si da cu putina vaselina. s-o fi dus dracu etansarea plasticului pe borna, de la frig (inghet-dezghet).
@mumus: nu stiam ca altii nu-mi pot vedea numarul, atata timp cat eu il vedeam acolo. scuze. pt cine-i curios, 0726 735 561. iar numarul masinii e CS-06-GGB. multumiti acum?
sa vezi ce o sa te sune noaptea unii.nu ai avut ce face .o sa te vad si pe tine disperat la "dati bip la idiot".Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Seba -o rugaminte si de la mine.ce sanse am sa pun alte injectoare care sa nu mai pice pe dizelu meu de 70?as putea sa iau dinalea de 85 si sa si potriveasca?ziceau tu ca-s piezo electrice parca..
multam frumos
Comment
Comment