Logan In Versiune Indiana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan In Versiune Indiana

Loganul nu este pe placul indienilor si solutia pentru a îl face mai agreabil este să i se amputeze generosul portbagaj pentru a deveni mai ieftin.
    Sursa.
    bsMotoring
    Attached Files
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

La noi se scot siglele cu motorizarea,la ei portbagajul,off ce face criza din om.

Comment

Sunt pusi pe treaba,nu gluma...Asta economie!

Comment

Dupa singurul(sau aproape singurul, n-am cercetat amanuntit) break cu doua usi pe spate(fara hayon) care arata ca un van au scos acum singurul hatchback cu spate de berlina, cu capota portbagaj de 5 cm, tot fara hayon.. Pur si simplu astia au taiat spatele si cred ca restul e la fel.
        Bravo renault! Asta da design!

Comment

da ala ar merge bine de oras, un fel de "ugly but cheap sandero"

Comment

Bine zis "Asta da design!''.Poate le da idei la "tunerii" nostrii.Daca au vrut Logan mai mic de ce n-au luat Sandero,sau are si ala peste 4 metri?

Comment

Mai urmeaza sa scoata si chinezii loganul cu roti de lemn.

Comment

Decat sa-i fi taiat portbagajul mai bine dadeau scaunele sau rotile drept optionale!

Comment

Si uite asa se face reclama mascata si miseleasca la 2 bucati site cu un singur foc sau mai exact photo-manipulation chiar nereusit si cum mentalitatea de turma la noi e in floare hai sa ne dam cu parerea ca asta stim mai bine.
                  Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Bravo Mikelangelo,esti singurul care te-ai prins...

Comment

Ar fi aratat bine daca reuseau sa o scoata in doua usi, asa cum au compactat cei de la BMW seria 3 E36. Cred ca ar fi avut succes chiar si in Romania.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Prima data cand m-am uitat la poza,m-am holbat vreo 20 de minute la ea.Am crezut ca e de jucarie,ca e macheta...Si ca i s-a facut poza de foarte aproape.Arata ciudat.
                        sigpic

Comment

au aparut asemenea poze cu masina, in ceva reviste auto franceze, de prin 2006 incoace. nimic nou sub soare...si daca l-ar fi produs, care-i problema? e urata, nu-ti place, nu cumperi...o fi si bmw ala fara cur vreo frumusete, de se compara cu ala. oare de ce nu s emai fabrica, daca e asa fain bmw-ul ala?
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ba numai la noi e asa. Vine unu si anunta o stire, documentata de altfel, cu precizarea surselor si spiritul de turma isi face datoria. Toti sar de cur in sus ca e urata, ca de ce sa faca asa ceva. Pun pariu ca vine o minte luminata in curand care propune un pool si altul care face vreo petitie ca sa interzica strutocamila!
                            ON- loganu' asta turtit apare de prin 2007 pe forumuri, inclusiv pe LC. AICI ceva poze datate acum 3 ani.
                            sigpic

Comment

Mai bine ii scoteau si motorul si ii puneau pedale cu lant foi si pinioane ca la bicicleta cu 18 viteze.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google