am fost la un medic in Sacele, dupa sectia de politie din Cernatu (cum mergi spre Precizia - Cheia) pe dreapta, unde e curba aia la 90 grade la stanga, e pe dreapta. nu treci curba, e chiar in curba cum ar veni. scrie mare. cu 2 case mai jos e un magazin de piese auto DACIA. am o singura poza facuta ieri dar doar la cladire, daca vrei mai fac azi niste poze mai din departare ca sa vezi.
eu am ajuns acolo prin directorul magazinului SELGROS Brasov, domnul Forgaciu.
medicul e foarte de treaba, are preturi omenesti, si un suflet enorm. a operat din banii lui un caine de pe strada de acolo care avea o tumoare imensa si care ii punea viata in pericol, acuma cainele se plimba linistit pe strazi, si nu mai reuseste sa il prinda sa ii scoata atele. mai are si o pisicuta neagra inauntru, care se urca pe toti cainii si pe toti oamenii care intra acolo, e tare jucausa.
momentan cainele e tot ametit, inca nu si-a revenit de la anestezie, dar a vrut sa iasa afara, ceea ce ieri dimineata numai cu slujbe am reusit. la 15:30 mergem iar la medic.
p.s. in poza masina e cu botu' in jos, spre sectia de politie, spre brasov.
eu am ajuns acolo prin directorul magazinului SELGROS Brasov, domnul Forgaciu.
medicul e foarte de treaba, are preturi omenesti, si un suflet enorm. a operat din banii lui un caine de pe strada de acolo care avea o tumoare imensa si care ii punea viata in pericol, acuma cainele se plimba linistit pe strazi, si nu mai reuseste sa il prinda sa ii scoata atele. mai are si o pisicuta neagra inauntru, care se urca pe toti cainii si pe toti oamenii care intra acolo, e tare jucausa.
momentan cainele e tot ametit, inca nu si-a revenit de la anestezie, dar a vrut sa iasa afara, ceea ce ieri dimineata numai cu slujbe am reusit. la 15:30 mergem iar la medic.
p.s. in poza masina e cu botu' in jos, spre sectia de politie, spre brasov.
Comment