Lamurire Boli La Caine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am fost la un medic in Sacele, dupa sectia de politie din Cernatu (cum mergi spre Precizia - Cheia) pe dreapta, unde e curba aia la 90 grade la stanga, e pe dreapta. nu treci curba, e chiar in curba cum ar veni. scrie mare. cu 2 case mai jos e un magazin de piese auto DACIA. am o singura poza facuta ieri dar doar la cladire, daca vrei mai fac azi niste poze mai din departare ca sa vezi.

eu am ajuns acolo prin directorul magazinului SELGROS Brasov, domnul Forgaciu.

medicul e foarte de treaba, are preturi omenesti, si un suflet enorm. a operat din banii lui un caine de pe strada de acolo care avea o tumoare imensa si care ii punea viata in pericol, acuma cainele se plimba linistit pe strazi, si nu mai reuseste sa il prinda sa ii scoata atele. mai are si o pisicuta neagra inauntru, care se urca pe toti cainii si pe toti oamenii care intra acolo, e tare jucausa.

momentan cainele e tot ametit, inca nu si-a revenit de la anestezie, dar a vrut sa iasa afara, ceea ce ieri dimineata numai cu slujbe am reusit. la 15:30 mergem iar la medic.

p.s. in poza masina e cu botu' in jos, spre sectia de politie, spre brasov.
    Attached Files
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Am si eu un caine...
      Sunt curios cum il cheama pe primul doctor ca sa stiu sa-l ocolesc...

Comment

Clinica veterinara MV

doctorul la care am fost este Makk Victor, insa mai este o doctorita Paraschiv Lorena si o asistenta Lazar Tunde (cu 2 puncte pe u).

cabinetul (care e clinica in toata regula) se afla pe strada cezar Boliac nr 13 (pe langa sectia mare de politie de pe strada Diminetii).
        tel: 0268472584
        Mobil: 0724200224

Evitati cat puteti de mult acest medic, aceasta clinica!
        Last edited by B 83 RMJ; 2 April 2010, 14:46.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

astazi am fost din nou la medic, a vrut sa ii asculte inima si sa vada cum se simte dupa tranchilizare, si cand sa plecam ne-a zis ca de fapt starea cainelui era una mult mai grava decat ne-a spus el, si ne-a mai spus ca virgula cainele a facut stop cardio respirator pe masa de operatie, dar a reusit sa o readuca la viata cu inhectie si adrenalina pentru inima.

Comment

si acu e bine sau nu ?? :|
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

si in prezent cum se simte?e mai bine,se insanatoseste?mananca?e mai activa decat inainte de operatie?

Comment

din postul anterior, inhectie este injectie. am apasat o alta tasta.

medicul a zis ca de acum depinde de ea, de organismul ei, e singurul care lupta practic sa se insanatoseasca. trebuie splina sa inceapa sa reproduca globule albe (sau rosii, nu mai retin - le tot incurc), asta undeva in urmatoarele 2 zile.

ca si stare 'fizica', doarme toata ziua, are compresa ca sa ii se traga laptatia falsa din tatzisoare. daca o chem afara in curte se ridica si vine (pe strada nu vrea sa iasa decat daca e in masina), desi la prima vedere ai zice ca nici nu te baga in seama. de mancat, zice doctorul ca incet, incet ar trebui sa ii revina pofta de mancare, dar asta depinde de organism.

daca nu ajungeam cu ea la operatie, si reusea sa traiasca cumva (desi ma mir, daca a facut si stop cardio respirator), in cel mult 6 luni de zile ar fi chelit si i-ar fi aparut pe piele pete negre. nu mai stiu de la ce a zis ca ajungea la asta, dar acuma acest risc nu mai este.

dupa ce a ascultat-o la inima a zis ca starea de sanatate e buna, adica inima nu ii mai pune viata in pericol, si acuma pana vineri sau sambata cand mergem la scos atele speram sa isi revina cat de cat. medicul, foarte amabil, ne-a zis de prima data ca el nu si-a mai inchis telefonul mobil de vreo 2 ani, si ca daca se intampla ceva sa nu ezitam sa il sunam oricand e nevoie. mare om, mare caracter.

L.E.: a inceput acuma sa manance. si a mancat destul de mult, comparativ cu ultima saptamana, in care abia ciugulea ceva. 3-4 pumni de hrana uscata (granule) de pisica, cartofi prajiti, niste carnacior si ciocolata. deci injectiei de dimineata care trebuia sa ii redea pofta de mancare si-a facut efectul.
                Last edited by B 83 RMJ; 3 April 2010, 16:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ieri, in ziua de pasti, am fost la un gratar la marginea unui sat la 15 km de brasov, pe un deal, si am luat si patrupeada cu noi. am pozat-o si pun pozele si aici. a fost ziua in care a inceput sa manance oase dupa 2 saptamani.
                  momentan joaca teatru de nu-mi vine sa cred. s-a obisnuit sa stea culcata pe jos, cu capul jos, si sa ne priveasca doar miscand ochii (daca nu sti, ai impresia ca nu se poate misca), si vad ca ii place incat abia o mai ridicam de jos. trebuie sa ii punem mereu ceva peste operatie (fasha), ca sa nu se linga, si cred ca ea protesteaza intr-un fel, si nu se lasa miscata ca sa nu ii mai punem noi fasha, sau pur si simplu ii place sa stea asa fara sa miste ore intregi. daca e de plecat la plimbare cu masina imediat se ridica de jos. altfel nu iese din curte, probabil nu se simte bine daca e sa mearga pe jos, desi la iarba verde a cutreierat putin dealul si pe urma a stat cuminte.
                  Attached Files

Comment

s-a agravat situatia. desi parea ca totul s-a rezolvat, de cateva zile iar a luat-o in jos cu sanatatea. am fost astazi la medic si mi-a spus ca e posibil sa fi fost mult mult mult prea tarziu cand a operato. acum caut niste fiole de uz uman care are nevoie urgent sa fie administrare intravenos, si nu reusesc sa gasesc la nici o farmacie...

Comment

tocmai am aflat ca are pancreatita, o boala care e fatala si la oameni si la animale. insa nu mi-a zis nimic mai mult, nimic de sfarsitul ei. probabil ca mai spera intr-o minune...

Comment

Imi pare rau. Dar poate exista o minune!

Comment

si eu sper. am zis ca daca maine medicul zice ca nu se mai poate face nimic, sa o scapam noi de chin. nu se mai ridica de jos decat cu slujbe, si aia ca sa iasa afara sa isi faca nevoile si pe urma vine inapoi in casa, cand e sa mergem la doctor, stie ca plecam cu masina si se ridica de jos si tzopaie de zici ca n-are nimic, sau ca sa bea apa. deocamdata sunt simptomele, care sunt cam multe si indica boala asta. a mai avut si icter, dar a inceput sa se traga. una buna si alta rea...
                          de mancat ciciu. acum am reusit sa ii dau o chiftea de carne de pui tocata. mai mult nu a vrut.
                          mi-e teama de ziua de maine...

Comment

a murit cainele mai intainte la doctor (ai mei zic ca a murit singura, i-a batut inima mai tare decat normal si pe urma a murit, dar nu pot sa cred deocamdata asta - nu am fost cu ei). de 3 zile zacea pe jos. sanse oricum nu mai erau. sper ca acuma e mai bine acolo unde e, si nu se mai chinuie cum s-a chinuit saraca

Comment

Salut Alin.
                              I-mi pare rau pt. catelul tau
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

Chiar imi pare rau pentru caine, am urmarit de la inceput discutia de aici, pacat....
                                sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google