Eu unul las unii berbeci sa se duca, doar ca acum ceva timp am fost implicat intr-un accident. M-a depasit homo erectus, si dupa mi-a pus o frana in nas, l-am lovit. Am mers la politie, am spus ca sunt de vina si nu i-am dat asigurarea pe loc. I-am dat-o 3 luni mai tarziu. Plus de asta mai era si la Unita facuta, asa ca eu unul chiar nu vad rostul franarii pt a intimida. Ce-a rezolvat "regele soselor": a stat cu masina o caruta de timp ca sa-i aprobe reparatia sau a dat bani din buzunar urmand ca apoi sa si-i recupereze. Nu mai bine se ducea si isi vedea de drum? Dar na, trebuie sa-mi demonstreze ca are urina in loc de materie cenusie.
Sau complexul nostru de inferioritate: "sa-i arat ca si eu pot"
Tot n-am inteles: de ce trebuie flash cand vrei sa depasesti? Nu folosesti semnalul, chiar daca e pe aceeasi banda cu tine? Intelege care-i treaba si da deoparte. Crezi ca daca-i dai flash se va da? Ii e frica de lumina, sau de ce s-ar da?
Originally posted by Ivan Marian
View Post
Tot n-am inteles: de ce trebuie flash cand vrei sa depasesti? Nu folosesti semnalul, chiar daca e pe aceeasi banda cu tine? Intelege care-i treaba si da deoparte. Crezi ca daca-i dai flash se va da? Ii e frica de lumina, sau de ce s-ar da?
Comment