Motiv De Amendare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Good point!... Imi poti spune unde am gresit?

Comment

Se vede ca vorbim precum "surdul in toba"......S-au vazut pozele, da?!!..Deci am zis ca pe E85. EXISTA portiuni de drum care au 2 benzi pe sens de mers, iar litera de lege... Art.174, literele "a" si "n".
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
        ovidiu.st-1.E85, in afara localitatilor, sunt 2 benzi pe sens de mers
        ............
        Nu! Vezi ce ai scris in textul din citat. EU am spus ca sunt portiuni cu doua benzi pe sens. Dar in fine... nu mai conteaza...

Comment

mi se pare si normal sa amendeze teribilismul. stiti vorba asta: "Prostia se plateste!"?
          sigpic

Comment

Da bine..cum zici tu....uite ca tot eu gresesc. i-a citeste aici. COnform declaratiei acelui domn, teoretic am avea acea banda de urgenta.....iar practic, se aplica doar pe autostrada..din cate stiam E85, e drum national european.

Si aici arata cum trebuie marcat "banda de urgenta"
            Last edited by cristi3775; 7 April 2010, 17:12.

Comment

O declaratie nu tine loc de lege. In fine eu abandonez subiectul pentru ca se pare ca sunt in minoritate si bunul simt imi spune sa ma opresc.

Comment

Mai Ovidiu te contrazici singur nene...In penultima poza se vede clar ca urmeaza o curba si in ultima se vede ca urmeaza un drum secundar care da in E 60.
                Ar mai fi un marcaj de genul asta innainte de a trece peste Podul de pe raul Ialomita(innainte de Cosereni).
                Cristi are dreptate..pozele dupa Google Earth Vorbesc aici si nu doar spusele noastre.
                Te mai rog sa imi spui si mie cum te depasesc pe stanga acolo unde este linie continua si tu mergi cu 50/80/100 la ora?
                Attached Files

Comment

Deci intre noi sunt soferi care stau cu legea in mana la semafoare si cu ea pe scaunul din dreapta la drum lung si din cauza lor se produc neintelegeri in trafic si se ajunge la batai,impuscaturi si alte cele pt ca cel care are prioritate zice:
                  --Nu il las pe unul care vine de pe o straduta laterala pt ca am prioritate(cu toate ca poate sa il lase)
                  --Nu il las pe unul care vrea sa schimbe sensul de mers de pe o banda pe alta pt ca eu pastrez directia de mers si el trebuie sa ma astepte(daca vrea poate sa il lase pe om sa schimbe benzile)
                  --Cand vad verde in fata mea continuii deplasarea(cu toate ca dupa 5 metri blocheaza intersectia si il prinde rosu si nu mai pot sa treaca ceilalti de el)
                  --Cand vad rosu la pietoni dau peste ei ca eu am verde(cu toate ca poate pe acel pieton la prins rosu pe trecere ca e baba,copil,mos sau mamici cu copii)
                  --Cand vad pietoni ca fug pe strada si nu sunt pe zebra nu pun frana(cine ii pune sa traverseze neregulamentar)
                  --Daca imi da unul flashuri nu ma dau la o parte ca circul regulamentar si cu toate ca am loc tot NU ma dau(daca vreau sun si la 112 ca merge prea tare)
                  --Daca vad un radar eu merg ca la carte cu 50 si nici nu vreau sa il atentionez pe altul ca ala este dobitoc(ce bine imi pare ca il prinde si ii ia permisul)
                  --Daca unul ma lasa sa intru pe bulevard nu dau AVARII drept multumire(ca poate iau amenda sau se ard becurile si releele)
                  --Vad ca da unul cu spatele din parcare si mai bine intru in el decat sa il ocolesc cu toate ca pot si este rosu si la semafor(cine il pune sa parcheze acolo si cu toate ca pot sa il las to nu vreau eu si gata)

Una peste alta sunt foarte multi egoisti in trafic si cu toate ca poate au dreptate incurca foarte mult circulatia din cauza egoismului lor si nu respecta Legea din Codul Bunelor Maniere si de a conduce preventiv in trafic.

Comment

Cand o sa fim mai toleranti cu ceilalti colegi de trafic atunci o sa dispara 'jungla' din trafic.

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
                      Mai Ovidiu te contrazici singur nene...In penultima poza se vede clar ca urmeaza o curba si in ultima se vede ca urmeaza un drum secundar care da in E 60.
                      Ar mai fi un marcaj de genul asta innainte de a trece peste Podul de pe raul Ialomita(innainte de Cosereni).
                      Cristi are dreptate..pozele dupa Google Earth Vorbesc aici si nu doar spusele noastre.
                      Te mai rog sa imi spui si mie cum te depasesc pe stanga acolo unde este linie continua si tu mergi cu 50/80/100 la ora?
                      da ce ar fi sa spui tu de ce sa depasesti unde ai linie continua?
                      aia continua nu e puse degeaba acolo, iar limita pe acea portiune nu e mai mare de 110.
                      Daca tot esti din aceia care nu suporta pe nimeni in fata lui, treci tu pe " banda 1" de care tot va tineti cativa pe aici si mergeti pe acolo pana la destinatie ca si asa e libera, nu circula nimeni pe ea.
                      Poate vreti sa mai fac o trimitere catre litera legii (a codului rutier) si sa vedeti cam ce latime trebuie sa aiba o banda de circulatie, ca sa se poata numi banda, drum , sosea, strada sau cum mai vreti voi sa o numiti.
                      Asa ca nu mai sustineti fara nici un fel de argumente faptul ca E 85 are 2 benzi pe sens. Un drum cu 2 benzi pe sens este marcat pe mijloc cu 2 linii continue.

Comment

Mike frate vrei sa o luam de la inceput?
                        Vorba lui Kelburtos""Trebuie sa fim mai toleranti""!
                        Si spre surprinderea ta sa stii ca Luni seara cand am venit de la tara am mers pe banda de langa acostament pt ca aia a fost cea mai libera si tot pe acolo i-am depasit pe cei care nu au vrut sa se dea un pic stanga ca sa lase si pe altii.
                        Asa ca mai lasati-ma cu litere de legi si alte articole de lege ca nu isi au rostul deloc.
                        Eu din 1996 nu am mai pus mana pe nici un decret sau legislatie si cu asta basta.Am mai spus-o si pe alte threaduri ca mie frica sa mai dau examenul de sala,,,,MULTUMITI?
                        Daca ma vedeti in trafic mai bine ocoliti-ma!,,,Ca nu mai stiu codul rutier deloc si vorba lui Ovidiu ca s-ar putea sa pic examenul daca il mai dau odata,,,Ca nu mai stiu nimic,nimic,nimic.
                        Mai bine sa va feriti de cei care au ""luat"" permisul la Pitesti!
                        Sa inteleg ca cei care stiu legea pe de rost merg perfect,perfect,mai mult ca perfect si nu au gresit niciodata voit sau nevoit?

PS>>>Ala care respecta litera legii intocmai referitor la trafic si nu are nici o abatere sau merge perfect regulamentar la volan....SA ARUNCE PRIMUL CU PIATRA IN MINE!
                        Last edited by Ivan Marian; 8 April 2010, 00:15.

Comment

Bai MIke26Ro....in loc. SAvinesti,din Jud. NEAMT, trece drumul european E85, drum ce face legatura localitatii mai sus mentionate, cu localitatea Dumbrava Rosie, si loc. Roznov, drum ce are 2 benzi pe sens de mers, marcate cu linie dubla continua intre cele 2 sensuri. MUltumit domle'?????
                          Sau iti mai dau un exemplu....E583. Piatra Neamt -IASI-aceeasi buba.....2 benzi pe sens de mers, pe alocuri cate una.

Ultimile 2 drumuri catre bucuresti, le-am parcurs si eu tot pe margine (banda de urgenta pt unii), banda 1. cu 80-100km/h pe alocuri.
                          Last edited by cristi3775; 8 April 2010, 00:48.

Comment

bravi mai @cristi3775, mai stiu si eu care e drum cu 2 benzi, nu trebuie sa-mi amintesti.
                            Si inca ceva, procedezi foarte bine , mergi pe margine ca pe acolo trebuie sa mearga cei care nu prea vor sa invete decretul .
                            @Ivan Marian, chiar ca cei ca tine nu au de ce sa tina lectii altora, ai zis bine.
                            Nu conteaza daca stii sau nu stii legea, macar cand o stii si gresesti mai e ceva, dar cand nici nu stii si mai si gresesti, e strigator la cer.

Comment

@Ivan Marian. E clar ca n-ai nici-o treaba cu soferia. De ce spun asta? iata de ce:
                              .........
                              Si spre surprinderea ta sa stii ca Luni seara cand am venit de la tara am mers pe banda de langa acostament pt ca aia a fost cea mai libera si tot pe acolo i-am depasit pe cei care nu au vrut sa se dea un pic stanga ca sa lase si pe altii.
                              In primul rand te-ai expus inutil la niste riscuri fara sa te gandesti la consecinte. Care riscuri? Pai sa le luam pe rand: riscul de pana/explozie (orice sofer stie ca daca mergi cat mai aproape de acostament rscul de pana/explozie este foarte ridicat din cauza sarmelor/cioburilor/cuielor si a altor materiale ascutite prezente pe marginea drumurilor), depasirea pe partea dreapta (curata tentativa de sinucidere! as vrea sa te intreb ce s-ar fi intamplat daca cel depasit ar fi tras de volan un pic dreapta pentru a evita un obstacol sau pentru a face loc altuia?), alt motiv ar fi riscul de accident cu o masina care te-ar fi putut depasi si tu ai fi evitat o groapa aflata pe marginea drumului... esti inconstient omule!
                              Ai tupeul sa vorbesti de toleranta in trafic? Te rog sa-mi spui cum ai fost tu tolerant in situatia descrisa de tine... unde vezi tu toleranta in toata povestea aia?

Referitor la postul in care intrebai "Deci intre noi sunt soferi care stau cu legea in mana la semafoare si cu ea pe scaunul din dreapta" nu pot sa-ti spun ca nu trebuie sa stai cu legea in mana la semafor, trebuie s-o cunosti pentru a o putea aplica (ceea ce nu e valabil in cazul tau).

Vorbesti le Codul Bunelor Maniere. Ai ideea ce e ala? Unde sunt bunele maniere in cazul tau? Daca mergi cu viteza peste limita legala si mai ai si pretentia sa ti se faca loc inseamna ca esti manierat? Eu zic ca asta se numeste nesimtire nu bune maniere.

Ar mai fi multe de spus, dar ma limitez la a spune doar ca ai mai lacune in ceea ce priveste atat bunele maniere cat si cunostintele tale atat legislative cat si practice in ale soferiei. In loc sa te contrazici cu mine mai bine ai pune mana pe Codul Rutier si te-ai pune la punct cu legislatia, macar atat daca nu mai mult. Sincer... imi pare rau pentru tine.

Uite un exemplu de bune maniere. La minutul 3.58 e mai interesant.

@cristi3775. Ar fi bine daca ai privi un pic mai profund lucrurile. Daca discutam despre un drum, nu inseamna ca ma refer la el ca o portiune ci ca un intreg. E85 este un drum cu o singura banda pe sens si daca nu vrei sa intelegi asta e treaba ta, daca tu vrei sa mergi pe banda de urgenta, la fel, e treaba ta, daca mergi pe banda de rulare si eu te-am ajuns din urma, stai linistit, nu o sa-ti dau flash-uri sa te dai la o parte, o sa astept momentul oportun sa te depasesc. Pana una, alta, ar fi bine daca ai mai arunca si tu un ochi prin codul rutier (vezi ca am pus un link mai sus).
                              Last edited by ovidiu.st; 8 April 2010, 09:17.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google