Motiv De Amendare

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu are sens sa facem riduri de dimineata....Daca acest drum DN 2 sau E85 ,cum vreti voi sa-l numiti,ramanea cu o singura banda pe sens,faceam din B.pana in BT.12,sau chiar 14 ore chiar cu masina mica,raportat la numarul de masini care este prezent zilnic pe acest drum...Acea banda de urgenta este destinata traficului celor care de deplaseaza cu viteze inferioare,ca doar nu au facut acea banda de urgenta pe o distanta de aprox.500km doar pentru cei care au nevoie de ajutor...Exista parcari semnalizate pe acest drum...Daca toata lumea ar folosi cele doua benzi civilizat si corect,am incapea cu totii,iar viteza de deplasare ar fi superioara...
    Vedeti circulatia in vest pe autostrazi,unde,imediat dupa depasire fiecare se retrage pe banda1...Stiu ,dn2 nu e autostrada,dar daca ar merge toata lumea pe acest sistem ar fi mai bine.....
    @ovidiu.st,as vrea sa vad ca mergi in spatele unui Aro 244 d,care merge cu 65km|h pe banda de circulatie cum spui tu,fara sa dai flesuri si sa prinzi o zi aglomerata pe sens opus.....Dupa ce are loc un eveniment pe acest DN2,se opreste circulatia,deobicei pe ambele sensuri.Daca ar folosi toata lumea doar banda de circulatie,dupa deblocarea traficului, cum spui tu,toata lumea ar circula intr-un interminabil sir indian.....Daca e sa faci pana,faci oriunde,depinde de noroc.Acostamentul e oricum ventilat si maturat de tiruri....
    Last edited by ROY; 8 April 2010, 10:31.

Comment

Atat timp cat circula regulamentar, nu ma deranjeaza, stau in spatele lui pana cand pot sa-l depasesc. Schimb ventilatia pe recirculare si cu asta basta.

Comment

Ovidiu nene tu ai noroc aici ca stai cu decretul in fata si postezi pe net din el,,,,si daca nu gasesti in carte,cauti pe net si tot postezi decrete si litere de legi pana la Craciun.
        Fac pariu cu tine ca tu gresesti innainte de a te sui la volan si apoi dupa ce te sui la volan imediat cum ai intrat in masina!
        Zi si mie obligatiile tale ca sofer innainte de a te sui in masina si pe urma mai vorbim!!
        Dar sa zici repede dupa ce citesti postul si meu (cu,,,cuvintele tale) sa nu copiezi /trisezi din decret si legea rutiera de acolo de unde o iei tu.
        Si JURATE pe ce ai mai sfant tu ca nu ai gresit niciodata voit sau nevoit la volan SI CA AI MERS PERFECT REGULAMENTAR DE FIECARE DATA!
        Asta pt ca ai aruncat primul cu PIATRA IN MINE si sa inteleg ca nu ai comis vreo "nelegiuire".

Comment

Greseli am comis si eu destule. Numai ca diferenta dintre mine si tine e ca eu invat din greseli. Nu sunt atat de incapatanat incat sa repet aceeasi greseala. Legat de decrete si alte reglementari... crede-ma ca nu stau cu mana (mouse-ul) pe el, am altceva mai bun de facut. E adevarat ca, periodic, mai imi arunc un ochi sa vad ce modificari s-au mai adus, pentru ca circul foarte mult si nu vreau platesc amenzi aiurea. De fapt, pot spune ca si pe fi-miu l-am invatat sa se autoeduce periodic (chiar daca are permis numai de cateva luni). Ca si paranteza, pe fi-miu nu l-am lasat sa se prezinte la examenul pentru permis pana nu am fost convins ca stie Codul Rutier perfect.

Comment

Mike macar eu recunosc ca mai gresesc voit/nevoit(asta nu inseamna ca sunt perfect).
            Perfecti va dati voi pe net ,,ca in trafic sunteti ....
            Ovidiu si Mike...SUNTETI PERFECTI??

Pai daca ai gresit si tu destul de ce ne mai certam??
            Hai sa bem o bere ca tot stai si tu in Bucuresti si mai vorbim acolo la un pahar...si dupa pahar plecam cu loganele acasa(glumesc)
            Last edited by Ivan Marian; 8 April 2010, 11:30.

Comment

ai dreptate cu berea....
              Oricum aici nu s-a discutat de cine greseste si cine nu, toti gresim intr-un moment sau altul. Nimeni nu e perfect; Ideea e ca sa respectam ceea ce trebuie respectat, nu sa indemnam oamenii sa greseasca , si sa treaca pe langa sant, doar ca sa se simta cei cu bolizi mai bine.
              Deci aici nu vorbim de cine a gresit ca a condus pe langa sant sau cine nu.Vorbim de ceea ce e normal sa se intample.
              Au destula sosea sa faca depasiri chiar pana in santul de pe contrasens daca se vrea. Dar e greu tare sa semnalizezi cand poti sa dai flash-uri.

Comment

Cand oi lua un Duster o sa o iau si prin santuri si pe aratura
                Deci hai la o bere....

Comment

Nu stiu cate s-au inteles din cele discutate pana acum, dar e bine ca s-a ajuns la un consens (destul de fragil, dar e un pas inainte). La fara cu berea... ma tem ca m-ati pierdut pe drum...

Comment

mie imi place sa fiu violent.
                    Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comment

Oricum pe aratura este mai bine ca acolo nu trebuie se te feresti decat de avioane si de tractoare la arat sau de unul care mai iese din "decor"...Ca la cum sa mers de Paste pe drumurile alea super full la intoarcere spre Bucale,,chiar ca iti venea sa o iei pe campii.
                      Mai mult am stat decat am mers!

Ps...Acu vreo 3 ani de Craciun am fost la tara.
                      Pana in Urziceni coada mare datorita unui accident in lant si am stat in coada aia vreo ora ca popa.
                      Unii avand Jeep 4x4 au luat-o imediat pe aratura inghetata prin santul ala de pe marginea drumului si dai bataie nene pe camp inca 4 km pana au trecut de accident si intrand apoi pe carosabil si-au vazut de drum normal.
                      Se vedeau clar urmele rotilor pe camp pt ca si ninsese atunci si sa fii vazut ce fete de invidiosi aveau cei cu masinile normale(printre care si eu) ca am stat ca Nita in coloana o ora si aia cu 4x4 au trecut de ea in 5 minute...
                      Last edited by Ivan Marian; 11 April 2010, 13:54.

Comment

mai in gluma, mai in serios avem drumuri de rahat. violenta se datoreaza acestui lucru. conducatorii auto sunt doar niste executanti.
                        drumul bacau-piatra neamt: mers regulamentar, ca la carte il parcurgi intr-o ora si jumatate. mers anormal... jumatate de ora. distanta e de aproximativ 60 km. drumul este aproape drept, si foarte bun.
                        drumul bacau-iasi: regulamentar...3 ore si ceva, anormal 1 ora.
                        am momente cand trebuie sa ajung foarte repede in multe locuri. ma mai enervez si eu la volan cand vad cate un adormit care mai merge si pe banda a doua si nu s-ar da sa-l picuri cu ceara ca el merge regulamentar. uite de aia se intampla accidentele, din cauza frustrarii unora. mai sunt situatiile in care atunci cand te angajezi intr-o depasire si cel depasit nu te lasa, in spate iti inchide altul locul si din fata vine un alt autoturism. acesta din urma prefera sa te umple de flash-uri decat sa se dea un pic pe banda 1 ca ce zice el: eu eram pe sensul meu ce cauta el acolo? nu va ganditi deloc la viata voastra cei care procedati asa. cei care merg ca nebunii oricum nu se gandesc la viata lor. de aia exista si conduita preventiva. previi! nu incerca sa fii mai "destept" decat altul. am si eu 2 masini, una SH(asta pt. complexati) si un logan. cei cu sh zic: eu am masina cea mai tare, cei cu logan zic: ce ma, crezi ca loganul meu nu poate? deci frustrari sunt pt ambele tabere. unii poate nici nu-si dau seama de cum merg, poate absorbiti de problemele cotidiene. voi astia, corectii, incercati sa va puneti in pielea lor.

Comment

Dar ia sa fie un tir in depasire? Mai da ala din sens invers flashuri?
                          Sau ii intra morcovul cu tot cu frunze si pune frana imediat si daca poate intra si in sant?
                          Si eu merg si tare si incet dar de cate ori vine unul mai tare ca mine din spate ma dau nene la o parte indiferent de marca masinii care urmeaza sa ma depaseasca.
                          Daca sunt pe un drum cu o singura banda de mers,,il vad ca se angajeaza in depasire si il las sa se duca si tot odata iau un pic stanga de volan ca sa ii fac loc.
                          Daca sunt pe banda 2,,ma dau pe banda 1,,repet LEGEA BUNULUI SIMT asa imi spune.
                          Sincer am vazut multi frustrati in trafic si deja nu ma mai enervez in trafic ca nu are rost.
                          Ii depasesc pur si simplu pe unde imi vine si pe unde tine iar apoi cand il vad cum se agita la volan ma bufneste ca el respecta legea si eu sunt un "nesimtit" mai presus de legea lui.

De aici fiecare trage si intelege ce vrea in fond si in definitiv dar mai grav este ca "uneori mai des" acesti oameni cad in propria capcana a legii pt ca nu stiu ce sa faca cand sunt in fata faptului implinit,,,adica,,,se baga unul in depasire si cel din fata care merge regulamentar(cel pe care pici ceara) nu se da pt ca...nu vrea el,,si daca totusi a avut timp sa dea flashuri si nu sa dat un pic stanga si vede ca acel autovehicul isi continua deplasarea E PREA TARZIU.
                          Exact ce ai zis si tu @Sageata in legatura cu depasirile astea mai sus!

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                            Agresivitatea in trafic trebuie pedepsita.Sunt multi nebuni pe sosele.Dar degeaba se dau legi peste legi daca viitorul sofer nu este instruit din timpul scolii de soferi.Mai trebuie umblat "pe la radacina".Ar trebui ceva examene psihologice,ceva sa-i cearna mai bine pe viitorii soferi.O lege care sa-i faca raspunzatori si pe instructorii(si politistii) care dau drumul la astfel de berbeci pe sosele.De cei 7 ani de acasa nu mai zic nimic,aici e mai greu,dar sa speram ...
                            era vorba sa bage legea cu instructorii sa fie si ei raspunzatori ca si "in afara". singura diferenta ar fi ca noi nu suntem CIVILIZATI.
                            sunt instructor auto, stiu ce sa-l invat daaaaaaar.... nu ii pun eu sticla in mana, nu eu ii cumpar la odrasla CLK (e o masina pt incepatori, pt cine nu stie) si unii atinsi de o anumita varsta ar trebui sa se controleze ei la medici sa vada daca mai sunt apti sau sa se uite in oglinda sa vada ca mai au 1% viata si le mai trebuie volan.

Comment

Si cum zic parintii .." Mancalar mama si cu tata ce baiat mare avem! Si cu carnet de pe acum luat cu banii nostri,,,Hai ia si un CLK sa fie treaba treaba".. Tare asta!

Comment

am avut si am elevi crescuti in puf. invatati-ma voi cum sa educ la ora actuala un elev de genul acesta pe care il scoate tata/mama din orice belele. ca sa nu mai vorbesc de comportamentul celor mai in varsta. credeti ca e asa usor?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google