Becuri Albastre Pe Pozitie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Le-am montat si sunt albe defapt, nu sunt albastre ;)
    People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...

Comment

La albe nu ai probleme.

La neoane da. De fapt si de drept ai probleme la tot ce schimbi in exteriorul masinii tale si nu vine din fabrica. Praguri, prelungiri, pleoape, lumini, absolut TOT ... nu ai voie cu nimic ... (teoretic)

Comment

eu am galbene becurile de pozitie
        Captain of the black pearl

Comment

imi zice si mie careva cum s numesc becurile alea pt pozitie cu tenta xenon?? daca stie careva...multumesc frumos
          LOGAN 1.6 16

Comment

Astea?
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

dada..ms mult andrei..mare domn
              LOGAN 1.6 16

Comment

pai daca e asa inseamna ca nu mai ai voie sa pui nimic pe masina... oricum politaii astia sunt vai de capul lor (multi vad putin pricep)
                P.S : oare imi ia talonul ca am ornament la toba?? )

Comment

leduri

daca am pusa leduri smd in locul beculu de pozitie poate garcea sa faca nazuri?
                  faza e ca sunt ceva mai albe decit farurile se se cam cunoaste diferenta intre a lumina e alba a ledului pe pozitie [si mult mai puternica decit la bec] fata de lumina alb galbuie a farului[philips blu]
                  baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

e voie cu bec albastru la numar?

Comment

adica nici cu leduri albe nu este voie pt pozitii ?
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

pei ce sa m ai zic de pozitiile si ledurile mele...DSCF1067.jpg DSCF1079.jpg
                        sigpic
                        Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

Eu am si la pozitie si la nr toate albastre de 1 an si va spun sincer ca am trecut pe langa multe masini de politie si controale da niciodata nu am fost oprit!!!
                          MY CLA

Comment

Originally posted by reptila View Post
                            pei ce sa m ai zic de pozitiile si ledurile mele...[ATTACH]181969[/ATTACH] [ATTACH]181970[/ATTACH]
                            Nu trebuie sa mai zici decat, bogdaproste, ca ai scapat sa nu-ti salte talonul, pana la momentul postari i

Am avut si eu tot tacamul coloristic pe masina dar am revenit de nevoie, la becurile instalate de fabrica.
                            Motiv: deplasarea in spatiul comunitar, mi-ar fi creat mari probleme in special la Austrieci, unde riscam sa iau o amenda consistenta.
                            Acum doua zile m-am intors din vacanta si in granita austro-ungara, politia austriaca oprea orice masina spre ungaria...verificare vizuala fara a spune nimic si apoi, am primit, unda verde...deci, mare atentie, iar daca a scapat cineva neintrebat, nu trebuie considerat ca este ceva normal
                            Chestiunea cu luminile de alta culoare pe masina, se discuta pe toate forumurile din tara si sunt pareri diferite dar adevarul este doar unul singur:
                            Nu este legal cu alte lumini de puteri sau culori diferite, fata de cele costructive si nu se pot inventa motivatii care sa convinga un politist dar fiecare este liber sa incalce legea macar odata, ca dup`aia, se linisteste.
                            Eu, am preferat sa evit intalnirea de gradul zero

sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google