In Bucuresti Au Vrut Sa-mi Ridice Certificatul Pt Ca Am Becuri Albastre Pe Pozitie Fata . Voi ati avut probleme de genul acesta?
Becuri Albastre Pe Pozitie
Collapse
X
-
Da ..vineri a vrut sa imi ia si mie talonul tot pentru asta,si dup-aia au vaz si folie si gume pe 195.Dar de oprit m-au oprit pentru becuri.Nu ai voie lumini de alta intensitate sau culoare...Eu le-am dat josPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Aoleu...nasol cu spaga,eu primul lucru cand am ajuns acasa le-am dat jos ,oricum aveam becurile la mine daca ma intrebau,si am considerat ca nu se merita sa imi ia talonul pentru beculetele alea,folia e una..rotile sunt alta...da pt beculetele alea...ma pot lipsi de elePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am vazut azi pe unul cu pozitii albastre care clipeau. P-ala nu l-o lua Garcea?
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xpfolia e una
Comment
-
Am pe naiba,n-ai vazut ce negre is alea de fata?Nu le omologheaza nici tata R.A.Rului ;)
Am vazut si eu pozitii d-alea colorate,clipeau in mai multe culori,pe la taximetristi am vazutPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Sau masinile carora le clipesc becurile din proiectoare (albastre) si girofar pe masina. Da ati ghicit, masinile din coloanele oficiale, adevarati brazi de craciun.
Comment
-
Alea imi plac cel mai mult, mai ales cand stau in spatele tau. :smiley-grimmace:
Comment
Comment